Folteltávolitasi tippek a szőnyegen lévő fűfoltra

A fűfoltok legtöbb esetben a ruhákon jelentkeznek, de néha azért sikerül a szőnyegre is áthordani a cipőnkről, vagy éppen ha a házi kedvencünk viszi be. A Vanish Oxi Action szőnyeg- és kárpittisztító spray segítséget nyújt a fűfoltok eltávolításában.

HOGYAN TÁVOLÍTSUK EL A FŰFOLTOT A SZŐNYEGBŐL?

A szőnyegen található fűfoltok eltávolításához a Vanish Oxi Action szőnyeg- és kárpittisztító spray-t ajánljuk.

Megoldás 1 Megoldás 1
Vanish szőnyeg- és kárpittisztító spray

Friss foltok esetén: fogjon egy benedvesített papírtörlőt vagy rongyot, és nyomkodja addig foltot, amíg az halványodni nem kezd, majd fújja rá a Vanish-t, hagyja 5 percig hatni, majd egy tiszta, nedves ronggyal törölje fel a felesleget. A beszáradt foltok.

Figyelem: Mindig tartsa be a  Vanish csomagolásán található használati utasítást. Ne használja selyem, vagy orientális szőnyegeken.

 

Még több tippért kattints a lenti címszavakra:

expand
Fűfolt eltávolítás szőnyegről

Mindenképpen kezeljük a foltot, amilyen gyorsan csak lehet, különben nagyon nehéz eltávolítani. Belülről kifelé haladjon; így segít kiemelni a foltot az anyagból.

expand
Fűfolt ELTÁVOLÍTÁS-HASZNOS TIPPEK

Ha a folt keletkezésekor épp nincs kéznél Vanish foltetávolító, ne essen kétségbe. Van néhány praktikus ötletünk a folteltávolításhoz. A Vanish segít eltávolítani a már beszáradt foltokat is.

Egy papírtörlő segítségével szedje fel a folt nagy részét. Ne dörzsölje a fűfoltot, így csak tovább maszatolja azt. Amint kéznél van a Vanish, kövesse a használati útmutatót.

Egyéb hasznos folteltávolítási tippek

A Vanish segít eltávolítani a kávé- és teafoltokat is.

Fontos: mindig kövesse a termék használati útmutatóját! Ne használja bársony, selyem, és orientális szőnyegeken.