Folteltávolitasi tippek a szőnyegen lévő gyümölcslé foltra

A gyerekek igen jók a gyümölcslé szőnyegre locsolásában. Ezeket a foltokat azonnal kezelni kell, ha nem akarjuk, hogy a "rettegett" beszáradt foltok váljanak belőlük. Szerencsére a Vanish Szőnyeg és Bútorszövet Spray segít eltávolítani a gyümölcsléfoltot, legyen az friss vagy kezeletlen beszáradt folt.

HOGYAN TÁVOLÍTSUK EL A GYÜMÖLCSLÉ FOLTOT A SZŐNYEGBŐL?

A szőnyegen található gyümölcslé foltok eltávolításához a Vanish Oxi Action szőnyeg- és kárpittisztító spray-t ajánljuk.Megoldás 1 Megoldás 1
Vanish szőnyeg- és kárpittisztító spray

Friss foltok esetén: fogjon egy benedvesített papírtörlőt vagy rongyot, és nyomkodja addig foltot, amíg az halványodni nem kezd, majd fújja rá a Vanish-t, hagyja 5 percig hatni, majd egy tiszta, nedves ronggyal törölje fel a felesleget. A beszáradt foltok

 

Figyelem: Mindig tartsa be a  Vanish csomagolásán található használati utasítást. Ne használja selyem, vagy orientális szőnyegeken.

 

Még több tippért kattints a lenti címszavakra:

expand
gyümölcslé folt eltávolítása szőnyegről

Mindenképpen kezeljük a foltot, amilyen gyorsan csak lehet, különben nagyon nehéz eltávolítani.

expand
gyümölcslé folt ELTÁVOLÍTÁS-HASZNOS TIPPEK

Ha a folt keletkezésekor épp nincs kéznél Vanish foltetávolító, ne essen kétségbe. Van néhány praktikus ötletünk a folteltávolításhoz. A Vanish segít eltávolítani a már beszáradt foltokat is.

  • Egy papírtörlő segítségével szedje fel a folt nagy részét. Ne dörzsölje a gyümölcsléf
  • Amint kéznél van a Vanish, kövesse a használati útmutatót.