Jégkrém foltok a Színes ruhák

Hogyan távolítsuk el a foltot

FEHÉR ruhákhoz használja a Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító port a fehérítéshez, SZÍNES ruhákhoz használja a Vanish Gold Oxi Action folteltávolító  port

Jegkrem foltok a ruhakon - Szines ruhak

Vanish Gold Oxi Action folteltávolító por

Áztatás

1. lépés:

Dissolve 1x scoop of Gold Vanish Oxi Action powder in 4L of warm water (max 40°).

2. lépés:

Soak item for 1hr (max) for colours or up to 6hrs (max) for whites.

3. lépés:

Wash as usual with your detergent and add another scoop of Vanish Oxi Action powder.

Fontos:

Mindig tartsa be a Vanish csomagoláson található használati útmutatót. Ne használja a terméket gyapjú, selyem vagy bőr anyagokon. Ne használja a terméket kidolgozott vagy bevonatos felületeken, például fán, fémeken, stb. .

Sikerült eltávolítani a foltot?

Másik módszer

Nem találta meg a keresett megoldást?

Szakértői tippek

Ha nincs kéznél Vanish folteltávolító termék, ne aggódjon. Anélkül is adhatunk hasznos tanácsokat a folteltávolítást illetően. A Vanish termékekkel még a beszáradt foltokat is eltávolíthatja.

A legjobb jégkrém eltávolítási tippünk: áztassa be a foltot hideg vízben, és óvatosan dörzsölje meg, mielőtt a ruhát a mosógépbe helyezné. Hideg vizet használjon, mert a meleg víz a jégkrémben lévő tejfehérjével reakcióba lépve megnehezíti a folt eltávolítását.

Óvatosan távolítsa el a jégkrémet a ruháról, majd vegyen egy tiszta, nedves papírkendőt vagy törlőt, és dörzsölje a jégkrém foltot, amíg a lehető legnagyobb mértékben letisztul.

Amint kéznél van a Vanish folteltávolító, a fenti útmutató segítségével teljesen eltávolíthatja a foltot.

Cikkek

A jégkrém foltok a legjobb napot is pillanatok alatt rémálommá változtatják! Ne aggódjon, a Vanish Oxi Action folteltávolító porral ezeket a foltokat gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja, és semmi nem ronthatja el a nyári szórakozást!