Piros gyümölcsléfoltok a ruhákon - Fehér ruhák

Hogyan távolítsuk el a foltot


FEHÉR ruhákhoz használja a Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító port a fehérítéshez, SZÍNES ruhákhoz használja a Vanish Gold Oxi Action folteltávolító port

Piros gyumolcslefoltok a ruhakon - Feher ruhak

 

1

Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító por

Vanish Gold Oxi Action fehérítő por-Akár 3 árnyalattal fehérebb ruhák 30 másodperc alatt

Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító por

Áztatás

1. lépés:

Oldjon fel 1x kanál Vanish Gold Oxi Action folteltávolító port 4 liter meleg vízben (max. 40°).

2. lépés:

Áztassa be a ruhát, 1 óráig (max) a színeseket, illetve 6 óráig (max) a fehéreket.

3. lépés:

Mossa ki a szokásos mosószerrel, és adjon hozzá még egy kanál Vanish Oxi Action-t.

Fontos:

Mindig tartsa be a Vanish csomagoláson található használati útmutatót. Ne használja a terméket gyapjú, selyem vagy bőr anyagokon. Ne használja a terméket kidolgozott vagy bevonatos felületeken, például fán, fémeken, stb.

Sikerült eltávolítani a foltot?

Másik módszer

Nem találta meg a keresett megoldást?

Szakértői tippek

Ha nincs kéznél Vanish folteltávolító termék, ne aggódjon. Anélkül is adhatunk hasznos tanácsokat a folteltávolítást illetően. A Vanish termékekkel még a beszáradt foltokat is eltávolíthatja.

A piros gyümölcsléfolt eltávolítására vonatkozó tippünk, hogy a folt megjelenésekor azonnal öntsön hideg vizet egy rongyra, és dörzsölje be azzal a foltot a szőnyegen. Hagyja megszáradni.

Kezelje a foltot a lehető leghamarabb.
Öblítse le a foltot hideg vízzel.
Hagyja a foltot állni legalább 5 percig, mielőtt meleg vízzel leöblítené a hátsó oldalon. A folt eltávolításához használja a lehető legforróbb vizet.
Öblítse le alaposan.

Ez egy tannin folt, amelynek a színe általában csak száradás után látszik. A friss tannin foltok általában a ruha mosószeres, az anyaghoz javasolt legmagasabb vízhőmérsékleten történő mosásával eltávolíthatók

Cikkek

A gyümölcsléfoltok gyakran előfordulnak akár otthon, akár a munkahelyen. Sokan úgy gondolják, hogy a gyümölcsléfoltok nem távolíthatók el és az ilyen foltos ruhák menthetetlenek, de a Vanish Oxi Action valóban segíthet a gyümölcsléfoltok eltávolításában. A legjobb eredmények eléréséhez kövesse az alábbi útmutatót.