A fehér ruhák még fehérebbek

Fehérek
A fehér ruhák gyakran veszítik el ragyogó színüket és megfakulnak. Elveszítik az eredeti fehér színüket és idővel beszürkülnek. Ez a használat és a rendszeres mosás természetes következménye, habár ez a megfakulás elkerülhető. Egy néhány lépés betartásával fehér ruháit is ragyogó fehérré változtathatja.

Ha mosógépet használ, nagyon fontos azt rendszeresen kitakarítania. Idővel a vízkő lerakódik a dobba és ez a lerakódás szürkévé változtatja a fehér ruhákat. Ha a mosógép nem tiszta, egyértelműen a ruhák sem lehetnek tiszták! Azt javasoljuk, hogy három havonta alaposan tisztítsa ki a mosógépet. Végül pedig minden évben mossa ki a fehér ruhákat egy kanál Vanish OxiAction CrystalWhite fehérítő & folteltávolítót adva a mosóporhoz, akkor is ha tiszták. A bőrből elpárolgó nedvesség idővel megtapad a ruhákon és a fehér ruhák mosás után is fakónak tűnnek.

De ha ez már megtörtént, akkor sem kell aggódnia. A megfakult fehérek kifehérítéséhez: áztassa be a ruhát vízbe Vanish OxiAction CrystalWhite fehérítő & folteltávolító porral 6 órán át. Ettől kezdve mossa a fehéreket külön és adjon egy kanál Vanish OxiAction CrystalWhite fehérítő & folteltávolító port minden mosáshoz.

A foltok eltávolítása: kezeljen elő minden foltot, amit a ruhán talál egy kis Vanish-sel és meleg vízzel. És ne feledje a fehéreket mindig külön mosni egy kanál Vanish OxiAction CrystalWhite fehérítő & folteltávolítóval.

Mindig ellenőrizze az anyag mosási útmutatóját, és ellenőrizze a makacs foltok eltávolításának módszereit. Most már büszkén viselheti a fehér ruhákat, és vigyázzon, hogy ne vakítson meg senkit!