A futball szabályai

Sárfoltok

A foci közben gyakran földre kerülünk és a ruhára kenődő sár is a szórakozás részét képezi. Mivel a játék nagy része a labdával való futásról, vagy az ellenfél megállításáról szól, természetesen a mérkőzés végére a mezek és a játékosok is tetőtől talpig sárosak lesznek. Szerencsére a Vanish számára a sár nem ellenfél! Néhány tudnivaló a sárfoltokról:

Akár hiszi, akár nem, a sarat száradás után sokkal könnyebb eltávolítani mint nedvesen. Nedves állapotában a sár elkenődik, de ha megszáradt, kikefélhető a ruhából. A száraz sár eltávolítása után öblítse ki a ruhát!

Izzadtságfoltok

Focizás közben még a hidegben is megizzadunk. A csatárok számára (akik a labdát megpróbálják előbbre juttatni) az előrehaladás kemény munka. A hátvédeknél pedig a sprint indítja be az izzadást. Az izzadtság meglehetősen jól beivódik a vastagabb anyagokba, különösen a zoknikba! Itt egy tippünk az izzadtságfoltokhoz:

Az izzadtságfoltok eltávolításához áztassa be a ruhát Vanish Gold Oxi Action folteltávolító folyadékbal. Áztassa egy órát 60 ml folyadék és 4 liter meleg víz keverékében. Majd mossa ki!
Az izzadtság eltávolításának legjobb módja az áztatás, tehát próbálja ezt gyakrabban megtenni a régebbi ruhákkal és mezekkel, így hosszabb ideig használhatók lesznek!

Vérfoltok

Mivel a futball egy fizikai sport, sajnos a játékosok gyakran meg is sérülnek. Habár a sérülések nagy része inkább horzsolás és húzódás, néha vágások is előfordulnak. Gyakran láttunk már nemzetközi játékosokat felszakadt szemhéjjal, ami általában a felső mez cseréjével jár. De mi legyen utána a mezzel? A Vanish nagyon jól működik a vérfoltokon, bemutatjuk tehát, hogy hogyan tisztíthatja kifogástalan állapotúra a mezét:

Ha nincs kéznél Vanish, először öntsön tiszta hideg vizet a foltra mindkét oldalon, ezzel kimoshatja a vér egy részét.
Próbálja meg felitatni a vért egy zsebkendővel.
A Vanish-sel áztassa be a ruhát 1 kanál Vanish Gold Oxi Action folteltávolító porral elkevert vízbe maximum egy óráig.
Ezt követően mossa ki a szokásos módon mosóporral. A folt eltűnik, és a mez újra olyan, mintha új lenne!