A ház takarítása: az étkező

Italfoltok
A kávé és tea foltok nehezen eltávolíthatók, de nálunk erre is talál megoldást. Fontos, hogy még a meleg ital megszáradása előtt beavatkozzunk. A friss foltot itassa fel egy nedves papírtörlővel amíg már nem látható. A teljes eltávolításhoz dörzsöljön egy folteltávolítót, például Vanish Oxi Action-t a foltra és mossa ki mosógépben, egy kanál Vanish-t adva a mosáshoz.

A gyümölcslé beszennyezheti a ruhákat, különösen az áfonya és vörös szőlő, mivel ezek, és sok más gyümölcs tannint tartalmaz. Ezek a foltok azonban egyszerűen eltávolíthatók, ha először kiöblíti a ruhát hideg vízben. Hagyja ázni 5 percig, öblítse ki újra a ruhákat, ezúttal forró vízben. Ha a folt továbbra is a ruhán marad, kenjen egy kis Vanish Oxi Action-t a foltra és adjon egy kanállal a mosóporhoz, majd mossa ki a ruhát.

Ételfoltok
A csokoládé egy másik nehezen eltávolítható folt, mivel a kakaóvaj olajos foltot hagy. Ha a folt még friss, dörzsöljön a foltra egy gél-alapú folteltávolítót mint az új Vanish Gold OxiAction foleltávolító folyadék , és itassa fel egy enyhén nedves papírtörlővel vagy ronggyal. A teljes eltávolításhoz adjon egy kanál Vanish-t a mosáshoz.

A makacs, olajos ételfoltok eltávolításához dörzsöljön bele Vanish Gold OxiAction foleltávolító folyadékot. Öblítse ki az anyagot és helyezze a mosásba egy kanál Vanish Oxi Action-al. A ciklus befejezése után a ruha újra foltmentes lesz.

Az étkező tisztítása most már sokkal könnyebb lesz, és reméljük, hogy továbbra is élvezheti a nagyszerű vacsorákat anélkül, hogy a foltok miatt kellene aggódnia!