A következő reggelen - a 10 legjobb tipp szilveszteri buli utáni takarításra

Lehet, hogy úgy érzi, hogy a Karácsonyi partik időszaka után méregtelenítésre lenne szüksége, de a lakás a legijesztőbben az elképesztő Szilveszteri parti után szokott kinézni. Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket, és hozza formába lakását pillanatok alatt.

 

Nyisson ablakot
A friss levegővel kiszellőzteti az állott alkohol- és ételszagokat. A másnaposságnak is nagyon jót tesz.
Védje a ruháit
Védje a ruháit (esetleg a pizsamáját) egy köténnyel és gumikesztyűvel.

Tegye el az ételt
A partiból megmaradt ételeket később is felhasználhatja Gyűjtse össze és tegye a hűtőbe, hogy takarítás után legyen miből csemegéznie. Valószínűleg nem lesz kedve a főzéshez.

Újrahasznosítás
Tegyen el mindent amiben maradék étel vagy ital van, így megakadályozhatja a további kiömléseket és foltokat. Használhat egy vödröt, hogy ne kelljen mindennel a mosogatóhoz mennie. Szedje össze a palackokat, dobozokat és tegye félre újrahasznosításra, ezzel elkezdheti a hulladék halom elhordását.

Poharak
Gyűjtse össze a poharakat egy nedves ruhával letakart tálcára. A fennmaradó folyadékokat kiöntheti egy vödörbe. Indítsa be a mosogatógépet, vagy mossa el a poharakat és hagyja száradni.

Evőeszközök és edények
Áztassa be a koszos evőeszközöket és edényeket, hogy felázzanak az ételmaradékok.

Folteltávolítás
Ilyenkor elkerülhetetlen, hogy a szőnyegre, vagy kedvenc asztalterítőjére folt kerüljön. Vegye elő a Vanish folteltávolítókat, és kezelje azonnal a legjobb eredmények eléréséhez.

Porszívózás
Porszívózza fel alaposan a teljes területet. Most kipróbálhatja az új Vanish Shake&Clean Szőnyegtisztító Port, amellyel eltávołíthatja a foltokat és kellemetlen szagokat. A nedves porral eltávolíthatja a szennyeződéseket, szagokat és a szőnyeg szálai közé lerakódott port.

Hagyja dolgozni a mosogatógépet
Tegye el a poharakat és helyezze a beáztatott evőeszközöket és edényeket a mosogatógépbe.

Törölje le a felületeket
Fejezze be a takarítást a felületek letörlésével egy többcélú tisztítószer segítségével, és törölje fel a padlót.
Kész is!