Az izzadtságfoltok ellen: Hogyan távolítsuk el az izzadtságfoltokat a ruhákból

Izzadtságfoltok a fehér ruhákon
A fehér ruhákon a foltok jobban látszanak, mint a színeseken. Az eltávolításhoz áztassa be a ruhát Vanish OxiAction CrystalWhite fehérítő & folteltávolító porba maximum hat órán át, attól függően, hogy mennyire makacs a folt. Alapos áztatás után mossa ki egy kanál Vanish-sel és a folt eltűnik.

Ne próbálja meg az izzadtságfoltokat a fehér trikókból és felsőkből fehérítővel eltávolítani, mert a fehérítőben található vegyi anyagoktól az izzadtságfoltok még sötétebbek lesznek.

Izzadtságfoltok a színes ruhákon
A fehér ruhák foltjaihoz hasonlóan kezdje a ruha beáztatásával, majd mossa ki a szokásos módon. Hagyja a ruhát ázni egy órán át a Vanish Oxi Action-nel. Ezután mossa ki a szokásos módon egy kanál Vanish Oxi Action-t hozzáadva a mosóporhoz, és a folt eltűnik.

A foltok kialakulásának megakadályozása
Ha elege van már az izzadtságfoltokból, megakadályozhatja azok kialakulását. Ehhez használja a dezodort vékony rétegben és várjon legalább 30 másodpercet mielőtt felveszi az inget vagy felsőt.

Mindig az alkalomhoz illően öltözzön. Az izzadtságot a test túlmelegedése okozza és ennek oka az edzésekhez viselt túl vastag vagy nehéz öltözék. Ne feledje, hogy a kinti időjárástól függetlenül edzés közben a teste gyorsan felmelegszik. Ez még fokozottabbá válik ha nem iszik elegendő folyadékot.

Ezzel a néhány egyszerű lépéssel elkerülheti az izzadtságfoltokat. A fenti útmutatóval megakadályozhatja és eltávolíthatja a foltokat a színes és fehér ruhákból, így élvezheti az egészséges életmód előnyeit.