Fehér Karácsonyról álmodom

A fehér ruha az év minden időszakában merész viselet. A fehér ruhák azonban a téli időszakokban a nedves időjárás, a sár és jég miatt több problémát is okoznak.  Akár téli sívakációra indul, vagy egy sétára a parkban egy friss téli reggelen, a fehér ruhákra folyamatosan a téli szennyeződések veszélyei leselkednek. 

Sokunkkal előfordult már, hogy a zuhogó esőben esernyővel a kezünkben az utcán sietve a mellettünk elhaladó autó több vödörnyi piszkos vizet és sarat zúdít ránk az útszéli pocsolyákból, egyenesen a tiszta ruhánkra! De a sár és eső nem az egyetlen, amelyek a téli időszakban veszélyt jelentenek a fehér ruhákra. A forraltbor és almabor egyre népszerűbb, különösen Karácsony táján, és ezek is könnyen a ruhánkon végezhetik. A hideg téli időjárásban tökéletes időtöltés egy forró itallal a takaró alatt a kanapén melegedni. A meleg italok viszont, mint a kávé és forrócsoki nehezen eltávolítható foltokat okozhatnak.

De ne aggódjon, habár elsőre lehetetlennek tűnik, a fehér ruhákra vonatkozó folteltávolítási tippjeinkkel még a legmakacsabb téli foltokat is eltávolíthatja.

Reagáljon gyorsan

A gyors beavatkozás a makacs foltok sikeres eltávolításának kulcsa. Nedvesítse be a foltot egy nedves ronggyal és itassa fel (ne dörzsölje, mert azzal elkenheti a foltot). Ha gyorsan beavatkozik, a foltnak nem lesz ideje megszáradni és sokkal sikeresebben tarthatja fehér ruháit fehéren.

Használja a feladathoz megfelelő eszközt.

A Vanish termékek a legmakacsabb foltokat is eltávolítják, különösen büszkék vagyunk azokra a termékeinkre, amelyek sajátos igények szerint, speciális használatra készültek. Ebben az esetben a Vanish OxiAction CrystalWhite fehérítő & folteltávolító a legjobb megoldás a téli fehér ruhákra.

Így télen is bátran viselheti a fehéret és nem kell a csúnya foltok miatt aggódnia.