Hogyan tartsa tisztán a fehér ingeket

A legtöbb ember azt gondolja, hogy a divat bonyolult, de a legidőtállóbb stílusok a legegyszerűbbek, egy fekete öltöny, jól szabott farmernadrág vagy a legendás bőr zakó.

Az egyszerűség az oka, hogy ezek a darabok rendre megállják a helyüket minden szezonban. A ruhatár egyik alapvető eleme fehér ing. Lehet, hogy nevetségesnek tűnik, de a fehér ing bármely alkalommal kiválóan használható, elegáns, jól mutat és szinte bármivel viselhető, az irodai öltözéktől, a hétvégi eseményekig és bármi más alkalomra.

A fehér ingek egyetlen hátránya az, hogy nehezen karbantarthatók, különösen a fehér szín megőrzése okozhat gondokat. Néha egyszerűbb egy fehér inget vásárolni mint rendbetenni a régi ing fehér színét, de meg fog lepődni azon, hogy a folteltávolítóink mennyire hatékonyak.

Ez a rendkívül sokoldalú alapdarab számtalan különböző stílusban hordható. A fehér ing társítását szinte lehetetlen elrontani, de amire az emberek többsége nem jön rá, az az, hogy egy megfelelően szabott ing hogyan illik a testalkatukhoz, ezért összegyűjtöttünk néhány tippet, hogyan vásárolja meg az Ön számára tökéletes inget:

Begombolás után legyen két ujjnyi hely a gallérnál.

Legyen elég szoros a csuklón, hogy az ingujjat levételkor ki kelljen gombolni.

Az ujjak legyenek annyira hosszúak, hogy ha teljesen széttárja karjait az ingujjak ne csússzanak fel; de ne lógjon túl a csuklónál egy hüvelykkel több anyag, amikor a karjait leengedi.

A vállaknak pontosan a váll szélességéig kell érniük.

A mellrésznél és csipőnél elegendő bőségnek kell lennie, hogy az anyag becsippenthető legyen (kiálljon 1-3 hüvelyknyire (attól függően, hogy milyen stílust választ).

A fehér ing egyetlen hátránya, hogy sokak szerint nehezen tisztítható, de a Vanish OxiAction CrystalWhite fehérítő & folteltávolító porral a fehér ingek fehérek maradnak és friss megjelenést biztosítanak minden alkalommal.