Hogyan tartsa tisztán fehér ruháit idén nyáron

Amint kiderül az idő, ideje elővenni a vidám fehér ruhákat a szekrényekből. Nem csak azt fogja érezni, hogy minden nap egy új kezdet, hanem hűvösen is tartja a nyári melegben. Itt megtudhatja, hogyan oldhatja meg a nehéz foltok eltávolítását a fehér ruhákról.

Ezáltal a ruhái ragyogóan fehérek lesznek
Még ha szerencsés is és sikerül elkerülni a foltokat, a fehér ruhák a megfelelő tisztítás hiányában idővel amúgy is megfakulnak. Az alábbiakban néhány tippet olvashat a fehér ruhák fehérítéséről:

A fehér ruhák mosása otthonában valójában jobb megoldás a vegyi tisztításnál. Mossa a fehér ruhákat a színesektől külön és mindig ellenőrizze az adott ruha mosási útmutatóját.

Ne használja a hagyományos fehérítőt, mert ez a szín sárgulását okozhatja. Próbálja ki a Vanish OxiAction CrystalWhite fehérítő & folteltávolítót, ami kiemeli a szennyeződést az anyag szálaiból anélkül, hogy vékonyítaná az anyagot és a fehér ruhák akár 3 árnyalattal is fehérebbek lesznek.

Mosás előtt gombolja ki az összes gombot, hogy ne károsodjanak a ruhák gomblyukai.
Ha lehetősége van rá, szerezzen be egy gőzvasalót, mert a gőzzel könnyebb eltávolítani a gyűrődéseket. Emellett kíméletesebb a hagyományos vasalóknál, mivel alacsony hőmérsékletet és magas gőz kinyomást is alkalmazhat.
Gondolja át a fehér ruhák tárolását. Csoportosítsa a ruhákat a gardróbjában, hogy ne tapadjanak rájuk a színes ruhák okozta foltok.

A napi munkavégzés és a hétvégi pihenés
A fehér ruha nagyszerű viselet munkába, de egy forgalmas ingázás és az asztal mögött töltött nap után számos kellemetlen foltot gyűjthet be. A tömegközlekedésen utazva számos lehetőség adódik a ruha szennyeződésére. Viseljen esetleg egy csinos, könnyű zakót a fehér ingén, amely védelmet nyújt a munkába vezető út során. A hónalj részénél sárga izzadtságfoltok is megjelenhetnek, illetve az ing gallérja is szennyeződhet.

A Vanish OxiAction folteltávolító előkezelő spray-t használhatja azonnali kezelésként bármely váratlan foltra, ami a hétvége során előfordulhat. A fűfoltoktól kezdve a vörös bor kiömléséig a vacsorán, ha időben beavatkozik, a fehér ruhákból is pillanatok alatt eltüntetheti a foltokat.