Javíthatja a hangulatunkat a fehér ruha?

A fehér szín visszaveri a napsugarakat, ezáltal hűvösen tart, de a hangulatot is javítja. A színek (vagy árnyalatok) erőteljes pszichológiai hatással bírnak , a fehér tisztaságot és egyszerűséget sugároz.

A tiszta lapot, az új kezdetet jelképezi, amelyre időként mindannyiunknak szüksége van. A fehéret a fénnyel társítjuk, amely biztonságot és nyugalmat jelent. Nem véletlen, hogy a keleti harcművészek, vagy a jólétre és nyugalomra összpontosító mozgásformák közben gyakran fehér ruhát viselnek.

Számos sport, mint a krikett vagy tenisz szintén fehér mezt használ, habár ez inkább a hagyományhoz kapcsolódik, a fehéret a játékosok eredetileg azért viselték, mert hűvösen tart és visszaveri a napsugarakat. A fehér pamut emellett más anyagoknál könnyebben tisztítható, ez az anyag ellenáll a forró mosásnak, amivel eltávolíthatók a sport közben keletkező fű- és sárfoltok. A modern anyagoknak és tiszítási módszereknek köszönhetően azonban a foltok eltávolítása már nem jelent problémát.

A fehér az önbizalom növelésével is javíthatja a hangulatát. Ez egyike azon kevés színnek ami bármi mással társítható és sosem megy ki a divatból, különösen a nyári melegben. Ha jól érzi magát a ruhájában és megjelenése a szezonnak és alkalomnak megfelelő, miért ne lenne nyugodt és magabiztos?

Sajnos a fehér ruháknak mindannyian ismerjük a hátrányait. Nehezen tarthatók tisztán és még nehezebben őrizhetjük meg a fehér eredeti színét. A házban felgyűlt szennyeződések és rendetlenség stresszt okozhat, ehhez hasonlóan a megfakult vagy foltos fehér ruha is befolyásolhatja a hangulatunkat. A régi, megfakult fehér ruhákat a legtöbbször kidobjuk, de előtte nem árt ellenőrizni, hogy biztosan megtettünk-e mindent kedvenc fehér ruhadarabunk megőrzése érdekében. Olvassa el hogyan tarthatja fehér ruháit kifogástalan állapotban a Vanish OxiAction CrystalWhite fehérítő & folteltávolítóval.

És ne aggódjon, ha fehér ruhájára néhány csepp vörösbor kerül. Ha a folt eltávolítását időben elkezdi, a ruha újra teljesen tiszta lesz. A folteltávolítás titka, hogy ne hagyjuk a foltot megszáradni. Minél hosszabb ideig marad az anyagon, annál nehezebb eltávolítani.