Kézitáskák

Előfordult már, hogy valami kifolyt vagy kiömlött a táskájában? Ha a válasz 'Jaj, igen! akkor ne keressen tovább, mi segíthetünk. A leggyakoribb kézitáska folteltávolítási feladatoktól, a nehezen eltávolítható foltokig, a Vanish tippekkel újra tisztára moshatja kézitáskáját.

Ápolás

Mindenkinek vannak alapvető apróságai, amelyeket mindenhová magával visz, ezek viszont néha foltokat is okozhatnak. A palack folyadék biztosan jó a hidratáláshoz, de nem szivároghat? A rúzs fedelét megfelelően becsavarta? Esetleg a salátából kifolyhat egy kis olaj? Még az is előfordulhat, hogy a nyitott táskába esik a kávéspohár (és a kiömlő kávé), vagy még rosszabb, ráfolyhat a cékla vagy olaj a salátából. A táska megfelelő ápolása azt jelenti, hogy ezek a foltok sem jelenthetnek gondot. Zárja be tehát a táskáját és az ügyetlen barátok közelében tegye inkább az asztal alá, a szivárgó dolgokat tegye műanyag zacskóba vagy dobozba.

Rekeszek

A meghibásodott tollak okozta tintafoltok, kifolyt szemhéjtus vagy a legutóbbi ebéd maradékának fűszerei mind foltot okozhatnak a táskában. Ha ezeket biztonságosan lezárva tartja, nem fordulhat elő baleset. A tollakat tartsa egy belső zsebben, a sminket külön kistáskában, és esetleg a fűszereket sem kellene túl hosszú ideig a táskában hagyni. A tömör telefontok, ami ellenáll a folyadékoknak szintén egy jó ötlet lehet.

Mit tegyen szivárgás esetén

Ha a táska olyan kényes anyagokból készült mint a selyem vagy bőr, egy professzionális tisztítót ajánlunk a foltok eltávolításához. A vízzel csak jobban elkeni a foltot és a Vanish ezeken az anyagokon nem használható. Más anyagok esetében azonban az első lépés a foltot azonnal felitatni egy nedves ronggyal vagy papírtörlővel (használhatja a papírzsebkendőit például). A nedvesség felitatásával megakadályozza a folt elterjedését, ezért a kezelési eljárás fontos része. Kenjen egy kevés Vanish Gold Oxi Action folteltávolító port a foltra és hagyja hatni maximum öt percig. Ezután mossa le vízzel és a folt valószínűleg eltűnik.