Legyen fitt munka közben - hogyan hozhatja ki a legtöbbet egy nehéz munkanapból

Már csak néhány hét van hátra az Olimpiáig és sokan gondolnak arra, hogy visszatérnek az edzőterembe vagy belefognak egy új sportba. De a családi élet mindennapi gondjai mellett sokunknak végül nem sikerül eljutni az edzőterembe. Sokan úgy gondolják, hogy ha napközben edzést végeznek, több energiájuk lesz a teendők elvégzésére és jobban tudnak aludni. Mindannyian elfoglaltak vagyunk a nap során és többnyire az íróasztalnál ülünk, ezért az egészséges életmód nem mindig megoldható, de mindössze 30 perc edzéssel naponta az egészséges életmód könnyebb lehet, mint gondolná, még ki sem kell lépnie az irodából és hamarosan már igazi sportos alkatnak örvendhet.

Ütögetés: Ez egy hasznos gyakorlat azoknak akik egész nap a számítógép előtt ülnek. Tartsa a karját egyenesen maga előtt tenyerével lefelé. Bal kezével nyomja a jobb kezét a válla felé. Érezni fogja ahogyan megfeszül az alkarja. Majd fordítsa felfelé a tenyerét és húzza a kezét lassan a padló felé. Ismételje meg a gyakorlatot a bal karral.

Gerincnyújtás: Ehhez a gyakorlathoz egy háttámlás székre van szüksége, lehetőleg egy alacsony támlásra. Tartsa keresztezve a karját és mozgassa a térdét a mennyezet felé amint hátradől a széken. Próbálja a fejét a nyakkal egyvonalban tartani. Ismételje meg ezt ötször.

A párna összenyomása: Helyezzen egy párnát a térdei közé. Nyomja össze a lábait a térdeknél és szorítsa össze a fenekét. Tartsa meg 5 másodpercig, majd lassan engedje ki, anélkül, hogy leejtené a párnát. Ez egy nagyszerű módja a belső comb izmok megerősítésének. Ismételje meg ezt ötször.

Széken emelkedés: Ülés közben emelje meg a csípőjét valamivel az ülés fölé, a karjaira támaszkodva. Tartsa meg 2-3 másodpercig, álljon fel és ismételje meg 16-szor.

Karerősítő emelés: Üljön egyenesen behúzva a hasát egy tele vizes palackkal a bal kezében. Emelje meg a palackot a váll magasságáig, majd folytassa az emelést egészen a feje fölé. A karokat a füle mellé helyezve hajlítsa be a könyökét és engedje hátra a vizes palackot. Egyenesítse ki a karját és engedje le, ismételje meg 12-szer mindkét karral.

Bicepsz hajlítás: Tartsa a vizes palackot a jobb kezében és egyenes hassal és gerinccel hajlítsa a palackot a váll irányába 16-szor. Ismételje meg a másik oldalon.

Előfordulhat, hogy a gyakorlatok után megizzad, ami kellemetlen izzadtságfoltokat hagyhat a munkaruháján. Ha ezek a foltok nem tűnnek el, használjon Vanish Oxi Action folteltávolító folyadékot az eltávolításhoz. További részletekhez kattintson a fenti hivatkozásra.