Organikus ételek: Útmutató az organikus foltok eltávolításához

Ebben az egészségközpontú világban fontos biztosítani az elegendő gyümölcs és zöldség mennyiséget, az organikus étkezési mozgalmak egyre erősebbek. Ezeket az organikus ételeket a lehető legtermészetesebb és etikusabb módon állítják elő, feltöltve egészséges vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nagyszerű ízekkel. Ez azt is jelenti, hogy ezek az anyagok olyan részecskékkel töltöttek, amelyek nagyon csúnya foltokat okozhatnak, ha az organikus étel véletlenül a ruhára ömlik

Mi az organikus
Az organikus foltok azok a foltok, amelyeket organikus ételek okoznak. Az összes étel organikusnak tekinthető, mert szén-alapú és olyan sejtekből áll, amelyeket eltávolításkor le kell bontani.

Ezek az anyagok reakcióba lépnek a ruha szövetével, másként tapadnak meg, mint a smink vagy a motorolaj, eltérő kémiai összetevőkből állnak, amelyeket az eltávolításkor le kell bontani.

Az organikus ételek esetében azonban a magasabb természetes összetevő tartalommal rendelkező ételekre gondolunk, amelyekben kevesebb a tartósítószer és mesterséges aroma. Ezek a nyers összetevők okozzák a legélénkebb és legmakacsabb foltokat, amelyekkel ezek az egészséges alternatívák igazán fenyegetőek a ruhák tisztaságára.

A megoldás
Ha egy folt kerül a ruhájára, öblítse ki a lehető leghamarabb. Ha a folt még friss, akkor kiöblítheti hideg vízzel, megakadályozva a folt beszáradását. Ha a folt már megszáradt, vagy az öblítés után továbbra is látható, itassa fel a foltot egy nedves papírtörlővel vagy ronggyal. Mint más foltok esetében, kifele irányuló mozdulatokkal próbálja meg eltávolítani, ne dörzsölje és ne nyomja bele az anyagba, mert ezáltal a foltot nehezebb eltávolítani.

Ha a lépések elvégzése után a folt továbbra is látható, kezelje elő Vanish Gold Oxi Action és víz keverékével. Keverje össze a Vanish-t vízzel, és a pasztát kenje az érintett területre, majd hagyja hatni. Körülbelül tíz perc múlva merítse a ruhát hideg víz és egy kanál Vanish Gold Oxi Action keverékébe körülbelül egy órára, fehér ruhák esetében valamivel hosszabb időre. A Vanish lebontja az enzimeket és keményítőket és kiemeli a foltot a ruhából. Vegye ki a ruhát és öblítse ki egy kanál Vanish-sel. Ezzel a három rétegű eljárással biztosítja a folt teljes eltűnését.