Öt nagyszerű kerti játék gyerekeknek

Boules
A valaha idős férfiak által játszott Boules játékot ma már az egész család élvezheti. Ez egy francia játék, másnéven pétanque, amelyben egy 'jack' labdát kell a játékosok előtti területre dobni. A játékosok egymás után eldobják a saját színes labdájukat a 'jack' labda felé. A labdáját a 'jack'-hez legközelebb dobó játékos a nyertes.

A legjobb ebben a játékban az, hogy nagyon egyszerű megtanulni, de sok gyakorlás szükséges az igazán jó játékhoz. Rendkívül kompetitív és bármilyen életkorban és mindkét nem által játszható. A boules készlet nagyon kedvező áron beszerezhető.

Ugróbéka
Ez egy nagyszerű játék, amelyhez nem kell nagy hely és nem kell felszerelés.
Válasszanak ki egy játékost, aki leguggol és a fejét lehajtja a térdére.
A többi gyerek egymás után odaszalad a guggoló játékoshoz, elhelyezi a tenyerét a hátán és felsőtestével kiegyenesedve, a lábait széttárva átugorja. Ha minden gyerek átugorja, a guggoló játékos kissé felemelkedik. Akinek nem sikerül az ugrás kiesik a játékból és az első kieső játékos lesz a guggoló a következő játékban.

Rounders
Ezt a játékot leginkább nagyobb családoknak vagy gyerekcsoportnak ajánljuk, mert két csapat szükséges. Fel kell állítani négy alapot, amelyek körül az ütők futnak, ha elütötték a labdát, mielőtt kiesnének.

A családok már a Tudorok idején játszották ezt a játékot, de mielőtt a készletet megvásárolná olvassa el a teljes leírását az interneten.

Hagyományos krikett
Egy újabb brit játék, amelyben egy sor hurkot kell felállítani a kertben és ezeket kell egy faütővel elütött labdával eltalálnia. Koncentrálhat a pályára vagy megpróbálhatja kitolni az ellenfelet a pályáról. A gyerekek imádják persze elütni a testvéreik krikettgolyóit! Ez most nagy verseny lesz...

Kertészkedés
A kertészkedés első látásra nem tűnik a legjobb gyerekszórakoztató játéknak, de valójában egy nagyszerű módja a gyerekek fejlesztésének. Elősegíti a természet szeretetét és elfoglalhatják magukat a konyhai fűszernövények ültetésével, amelyeket később felhasználhatnak a konyhában.

A kerti játékok elkerülhetetlenül fűfoltokat okoznak, sár kerülhet a ruhára és a szőnyegekre, sőt akár vérfoltokkal is meg kell küzdeni. Ne hagyja, hogy ez elvonja a figyelmét a szórakozásról, kezelje a foltokat, amint megjelennek és a ruhák és szőnyegek újra tisztán ragyognak.

Bárcsak a házimunkát is szórakozássá lehetnek változtani a kis rosszcsontok számára!