Segítség, mindjárt itt a Karácsony...

A Karácsony egyre közeledik és a barátok és családtagok összegyűlnek egy finom ételekkel megrakott asztal köré, amiből vörösbor, csokoládé és mindenféle ételfoltok születnek. De nem kell aggódnia, egy kis előre tervezéssel ugyanúgy élvezheti a Karácsonyt mint vendégei.

Mielőtt átalakítaná otthonát a dekorációkkal, ajándékokkal és megjelennek a vendégek, egy gyors Karácsony előtti felkészítést tartunk. De hol is kezdjük? Ne próbáljon meg mindent kitisztítani, koncentráljon azokra a helyiségekre ahol a vendégek fognak tartózkodni, mint a nappali és az étkező, a fürdőszoba, és esetleg a vendégszoba. Ne feledje, hogy barátai és rokonai azért jönnek, hogy Önt meglátogassák, és nem várják el, hogy tökéletes házban fogadja őket!

Karácsonyi tippek:

 • A dekorációk és Karácsonyi kártyák, illetve ajándékok elhelyezéséhez jó ötlet egy általános takarítással és rendrakással kezdeni. Tegye el a régi újságokat és magazinokat. Vigye el a nem használt dolgokat a jótékonysági boltba.
 • Készítse elő a sütőt az égett zsír eltávolításával - semmi sincs rosszabb a ráragadt régi zsír szagánál a vacsora sütése közben, különösen Karácsonykor.
 • Ne várjon az utolsó pillanatig, amikor már betenné a pulykát sülni. A tisztításhoz és makacs lerakódásokhoz használjon mosószert vagy krémes tisztítószert.
 • Karácsonykor sok gyertyát használunk, ideje tehát letörölni a port és eltávolítani a gyertya maradékokat a gyertyatartókról.
 • A padlóburkolatot is takarítsa fel, így szépen mutat és a Karácsonyi pihenés idején nem kell ezzel bajlódnia
  Olvassza le és tisztítsa ki a hűtőszekrényt, hogy legyen hely a Karácsonyi bevásárlásnak.
 • Tegyen rendet a szekrényekben, és ellenőrizze, hogy mit kell még Karácsonyig beszereznie. Ezzel megtervezheti a bevásárlólistáját és elkerülheti az utolsó pillanatban történő vásárlást.
 • És mi lenne ha felfrissítené a szőnyegeket? A Vanish Shake&Clean Szőnyegtisztító Por egy forradalmi új termék, amellyel kitisztíthatja és felfrissítheti a szőnyegét. A nedves porral eltávolíthatja a szennyeződéseket, szagokat és a szőnyeg szálai közé lerakódott port. Speciálisan a nagy felületű szőnyegek tisztításához készült. A por gyorsan szárad, ami azt jelenti, hogy 20 perc alatt megszárad a szőnyegen és a szőnyeg kellemes illatú lesz.
 • Egy speciális ablaktisztítóval pedig igazán csillogóvá varázsolhatja az ablakait. Az év ezen időszakában a nap nagyon alacsonyan süt, ami azt is jelenti, hogy amikor süt, akkor minden nyomot megmutat az üvegen.
 • A megfelelő mennyiségű mosóporral és Vanish Oxi-Action termékekkel biztosíthatja a kifogástalanul tiszta és foltmentes ruhákat, asztalterítőket, szőnyegeket és ágyneműket a Karácsonyi időszakra.