Ússza meg a Karácsonyi vacsorát egy darabban

Az elengedhetetlen Karácsonyi vacsora egész évre elegendő pletykatémát szolgáltat. A Vanish Oxi Action folteltávolító porral megszabadulhat a legmakacsabb foltoktól, de nem törölheti ki az eseményeket, amelyekre évekkel később is mindenki emlékezni fog.

A démoni ital
Az alkohol fogyasztása oldja a kommunikációs gátlásokat és segít ellazulni, de azért nem árt a Karácsonyi parti során ébernek maradni. Egy órán belül csak egy italt igyon és igyon egy pohár vizet az italok között. Ha túlságosan sok alkoholt iszik, a többi tippet már valószínűleg nem tudja sikeresen alkalmazni.

Ha munkatársai nem tartják be ezt a tanácsot, és valaki leönti vörösborral a ruháját, ne aggódjon. A Vanish.hu oldalon számos nagyszerű tippet olvashat a vörösbor eltávolításról.

Képzelje azt, hogy még mindig az irodában van
Habár a Karácsonyi parti mindenképp lazább az irodai környezetnél, számos etikett szabály vonatkozik erre az eseményre is. Ha nem menne oda a csinos újonchoz a könyvelőségen, hogy felkérje egy táncra az irodában, akkor most se tegye. Nyugodtan kezdeményezhet beszélgetést, különösen ha közös az érdeklődési körük, de várjon Újévig mielőtt randira hívná.

Ne gondolja, hogy a főnöke lesz a legújabb jóbarátja, csak azért mert a Karácsonyi partin elbeszélgethet vele. Ez nem a megfelelő alkalom arra, hogy elmondja, hogy a büfé kínálata nem megfelelő, vagy hogy túl sok ideig tart amíg az IT megoldja a számítógép problémáit. Ha lehetséges, ne politizáljon az irodában, hacsak nem akar teljesen elszigetelődni.

Szélesítse ki a látókörét
Ne csak azokkal beszélgessen, akikkel munka közben ebédelni szokott. Itt alkalma nyílik arra, hogy új kapcsolatokat építsen és lenyűgözze őket kommunikációs tehetségével. A munkatársai folyamatosan megfigyelik, és ha az új emberekkel jó kapcsolatot épít ki, nagyobb sikereket érhet el munkahelyén az új évben.