Verseny az idővel! Folteltávolítás az utolsó percben

Tegyük fel, hogy készen áll az indulásra, de egyszer csak egy kis bor, étel vagy sminkfolt jelenik meg a ruháján. Mit tegyen? A Vanish segít a speciális folteltávolítási módszerek alkalmazásában. Tippjeinkkel pillanatok alatt eltávolíthatja a nem kívánt foltokat, és máris indulásra kész!

Itassa fel

A legfontosabb, hogy ne kenje el a foltot, vagy ne nyomja bele jobban a ruha anyagába. Gyakoroljon egy nedves papírtörlővel vagy zsebkendővel. Itassa fel a foltot, majd vegye el a törlőt. Ezzel a módszerek kivonja a foltot az anyagból és megakadályozza a terjedését. Ne feledje ezt a módszert bármely foltra alkalmazhatja, és mindig tartson kéznél papírzsebkendőt!

Gondoljon a foltra

A különböző foltok különbözőképpen viselkednek. Egyes foltok, mint a vérfoltok vagy paradicsomszósz foltok esetében a lebontáshoz hideg víz szükséges, míg más esetekben, mint például a festék, meleg víz. A beszáradt foltokat Vanish Gold Oxi Action folteltávolító porral kell beáztatni, egy friss ételfoltot azonban egy gyors megoldással is eltávolíthat. Minden foltnak megvan a legjobb eltávolítási módja.

Használjon Vanish-t

A Vanish Gold-dal a foltok harminc másodperc alatt eltűnnek, csak oldjon fel ¼ kanállal ¾ vízben. Majd öntse az oldatot a foltra. Végül dörzsölje bele óvatosan az anyagba a csésze aljával. Hagyja hatni öt percig, majd mossa ki meleg vízzel. Ezzel könnyen eltávolíthatja a foltot. Ha szükséges, ismételje meg az eljárást.

Szárítsa meg

Ha nedvesség kerül a ruhára, fontos azt minél hamarabb megszárítani. A hajszárító csodákra képes, de ha több ideje van, a radiátoron szárítás sokkal hatékonyabb lehet. Várjon 15 percet a száradásig, várakozás közben pedig frissítse fel egy kicsit magát a munka után. Igyon egy csésze teát, de vigyázzon, ne öntse ki!