ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK

A Vanish termékek teljes választékát megtalálja a jól ismert szupermarketekben. További lehetőségként meglátogathatja online vásárlással kapcsolatos felületünket, amely számos kiskereskedői webhelyre irányítja Önt, ahol megvásárolhatja a Vanish termékeket.

Minden termékhez részletes használati utasítás tartozik. Útmutatásért tekintse meg a termékekről szóló leírásokat a weboldalunkon, vagy a csomagolás hátoldalán található információkat.

Nem. Továbbra is a megszokott módon használja a mosószert. A Vanish termékeket úgy alakították ki, hogy a mosószerrel együtt használhatók, nem helyettesítve azokat.

LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz.

SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni, azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz.


Gélekhez kapcsolódó kérdések

Oxi Action termékeink nem csak a foltokat távolítják el. Formulánk minimalizálja a kellemetlen szagokat, megakadályozza a színek összemosódását*, és higiénikus tisztaságot biztosít. Csak adjon hozzá egy adag Vanish-t minden mosáshoz, hogy ruhái tovább éljenek!
*60°-on megakadályozza a színek összemosódását

Nem, nem használhatja a Vanish Oxi Action Folteltávolító Gél termékeket szőnyegeken. Csak ruhákon használhatók, és mindig kövesse a csomagolás hátoldalán található utasításokat. Használja az Oxi Action Szőnyeg- és kárpittisztító termékcsaládunkat, hogy szőnyegei tiszták legyenek, és friss illatúak maradjanak.

Tegyen egy adag Vanish Oxi Action Folteltávolító és fehérítő gél koncentrátumot a fiókba a szokásos mosószerrel, és élvezze a fehérítő hatását. Minden mosáshoz adjon hozzá egy adagot, hogy eltávolítsa a makacs foltokat már 20 fokon is, és ragyogó fehéren tartsa a ruhákat 50 mosás után is.


Folyadékokhoz kapcsolódó kérdések

Öntsön 100 ml Vanish-t a mosószerrel együtt a mosógép adagoló fiókjába. Adagolja a mosószert a megszokott módon.

Ne használja vegytisztítást igénylő ruhaneműkön. Ne használja bőrből készült ruhákon vagy tárgyakon. Ne használja a terméket a ruhák fém részein (pl. gombokon, cipzárakon).

Nem, a Vanish Oxi Action Extra Hygiene folteltávolító folyadékot más tisztítószerrel és fertőtlenítőszerrel keverni tilos!

Igen, a Vanish Oxi Action Extra Hygiene folteltávolító folyadék színes és fehér ruhákhoz egyaránt* alkalmazható.
*Biztonsággal alkalmazható a színes és fehér mindennapi textíliákon, mint a pamut.

Nem, nem használhatja a Vanish Oxi Action Folteltávolító Folyadék termékeket szőnyegeken. Csak ruhákon használhatók, és mindig kövesse a csomagolás hátoldalán található utasításokat. Használja az Oxi Action Szőnyeg- és kárpittisztító termékcsaládunkat, hogy szőnyegei tiszták legyenek, és friss illatúak maradjanak.


Porokhoz kapcsolódó kérdések

Minden használat után zárja vissza a fedelét, és a Vanish port tartsa száraz, hűvös helyen.

Oxi Action termékeink nem csak a foltokat távolítják el. Formulánk minimalizálja a kellemetlen szagokat, megakadályozza a színek összemosódását*, és higiénikus tisztaságot biztosít. Csak adjon hozzá egy kanállal minden mosáshoz, hogy ruhái tovább éljenek!
*60°-on megakadályozza a színek összemosódását

Töltse a mosógép mosószer adagolójába a mosószerrel együtt.


Előkezelőkhöz kapcsolódó kérdések

Javasoljuk, hogy az Oxi Action Spray-t a Vanish termékcsalád többi tagjával együtt használja. Tegye ragyogóvá ruháit a makacs foltok és a kellemetlen szagok eltávolításán túl.

Használat után tisztítsa meg a dörzsfejet. Papír vagy szövetminta használata javasolt.

Nem, ezt a terméket nem szabad szőnyegeken vagy kárpitokon használni. Próbálja ki az Oxi Action Szőnyeg- és kárpittisztító termékcsaládunkat, hogy szőnyegei tiszták legyenek, és friss illatúak maradjanak.

Fújja a foltra, finoman dörzsölje be, és hagyja hatni legfeljebb 5 percig. Ne hagyja a terméket a ruhadarabokra száradni.


Szőnyegtisztítókhoz kapcsolódó kérdések

Ellenőrizze, hogy a porszívója a gyártó által előírt használati utasításnak megfelelően működik-e. Győződjön meg a porzsák szakszerű rögzítéséről és arról, hogy nincs megtelve. Cserélje rendszeresen a porszívó porzsákját. Ellenőrizze a szűrőket és állapotukat.

Amennyiben zsák nélküli porszívót használ, üritse ki a porszívó tartályát és tisztítsa a szűrőit mielőtt felporszívózza a port. Rendszeresen ürítse ki a porszívó tartályát. Központi porszívók esetén a gyártók által feltüntetett utasítások alapján járjon el. Használat után zárja vissza a zacskót.

Kiömlés esetén a félszilárd anyagokat (pl: vaj, ketchup) távolítsa el használat előtt a szőnyegről, a folyékony foltokat pedig itassa fel száraz rongy segíségével.

Nem, ne hagyja a Vanish Oxi Action Gépi Szőnyeg- és Kárpittisztító Sampont a szőnyegen éjszakára. Mindig kövesse az utasításokban megadott ajánlásokat. Minden utasítás megtalálható a csomag hátoldalán. Rendkívül makacs foltok esetén szükség lehet a termék újrafelhasználására.

Nem szükséges viz hozzáadása a használat során, semmilyen esetben ne használjon vizet.

Igen, eltávolítja a foltokat és a szennyeződéseket a matracról. Alkalmazza egyszerűen a Vanish Oxi Action Spray-t a matracok tisztítására is. Olvassa el az ágynemű és matrac tisztítási útmutatóját a részletes utasításokért.