Ön tudja, hogyan vigyázhat ruháira annak érdekében, hogy a lehető legtovább hordhassa őket? Természetesen érdemes lehet befektetni az örök klasszikus darabokba és a jó minőségű szövetekbe, de ez még nem minden. A ruhák megfelelő ápolást igényelnek. Védjük meg színeiket az összemosódástól, távolítsuk el a foltokat és küzdjünk a rossz szagok ellen, hogy meghosszabbíthassuk a ruhák élettartamát. Pontosan így működik a Vanish, koncentrált gélje színes szövetekhez. Duplázza meg ruhái élettartamát az többfunkciós Vanish géllel.* Csak adjon hozzá egy adag Vanish-t minden mosáshoz!

Szeretné hosszabb ideig fehéren tartani a ruháit? Próbálja ki az Vanish koncentrált gélt fehér szövetekhez, amely eltávolítja a makacs foltokat már 20 fokon is, küzd a kellemetlen szagok ellen, higiénikus tisztaságot és tökéletes fehérséget biztosít akár 50 mosás után is! Adjon hozzá egy adag Vanish Oxi Action Gél-t minden mosáshoz.

*A 20 fokos mosási ciklus kiegészítéseként a folyékony mosószerhez adagolt Vanish fokozottan segít megóvni ruhái színét és anyagát a szimplán mosószerrel történő 40 fokos mosással szemben. Pamut ruhákon tesztelve.

Gyakran Ismételt Kérdések

Oxi Action termékeink nem csak a foltokat távolítják el. Formulánk minimalizálja a kellemetlen szagokat, megakadályozza a színek összemosódását*, és higiénikus tisztaságot biztosít. Csak adjon hozzá egy adag Vanish-t minden mosáshoz, hogy ruhái tovább éljenek!
*60°-on megakadályozza a színek összemosódását

Nem, nem használhatja a Vanish Oxi Action Folteltávolító Gél termékeket szőnyegeken. Csak ruhákon használhatók, és mindig kövesse a csomagolás hátoldalán található utasításokat. Használja az Oxi Action Szőnyeg- és kárpittisztító termékcsaládunkat, hogy szőnyegei tiszták legyenek, és friss illatúak maradjanak.