Legyen szó friss vagy már a megszáradt foltról, a Vanish szőnyeg- és kárpittisztító termékei képesek eltüntetni az eltávolíthatatlannak tűnő makacs foltokat is. Szőnyegtisztítóinkban található erőteljes Oxi Action formula képes eltávolítani a mindennapi szennyeződéseket és foltokat, valamint a beivódott szagokat. Tökéletes a kitaposott szőnyegek vagy a kopott kárpitozott bútorok felfrissítéséhez, szőnyegtisztító termékcsaládunk minden alkalommal lenyűgöző eredményeket kínál. A szőnyegápolás még soha nem volt ilyen egyszerű, mint a Vanish segítségével!

Szőnyeg- és kárpittisztítók

Minimalizáld a kellemetlen szagokat, és távolítsd el a szennyeződéseket a szőnyeg szálai közül is.

Gyakran Ismételt Kérdések

Ellenőrizze, hogy a porszívója a gyártó által előírt használati utasításnak megfelelően működik-e. Győződjön meg a porzsák szakszerű rögzítéséről és arról, hogy nincs megtelve. Cserélje rendszeresen a porszívó porzsákját. Ellenőrizze a szűrőket és állapotukat.

Amennyiben zsák nélküli porszívót használ, üritse ki a porszívó tartályát és tisztítsa a szűrőit mielőtt felporszívózza a port. Rendszeresen ürítse ki a porszívó tartályát. Központi porszívók esetén a gyártók által feltüntetett utasítások alapján járjon el. Használat után zárja vissza a zacskót.

Kiömlés esetén a félszilárd anyagokat (pl: vaj, ketchup) távolítsa el használat előtt a szőnyegről, a folyékony foltokat pedig itassa fel száraz rongy segíségével.