Mélyen beivódott szennyeződések a szőnyegen - 1. megoldás

Melyen beivodott szennyezodesek a szonyegen – 1. megoldas

 

Vanish Shake & Clean szonyegtistito por 650g

Vanish Shake & Clean szonyegtistito por 650g

Vanish- A szőnyegtisztító nagy felületekhez

 Vanish Shake&Clean Szőnyegtisztító Por nagy felületre

Használat előtt jól szellőztesse ki a szobát. Használat előtt porszívózza ki a szőnyeget. Használat előtt rázza fel a Vanish palackot erőteljesen. Vegye le a kupakot, és kenje a tisztítószert egyszerre egy 0,8 négyzetméternyi területre, majd szórja el egyenletesen a szőnyegen, a palackon olvasható útmutató szerint. Ne adjon hozzá vizet. Egy puha szőrű kefével azonnal kefélje bele a port a szőnyegbe. Folytassa a következő felülettel. Várjon legalább 20 percet, amíg a por megszárad. Helyezze vissza a kupakot szorosan, helyezzen be egy új porszívózsákot, vagy ürítse ki a porszívót. Porszívózza ki alaposan a teljes szőnyeget. Tisztítás után néhány világosabb folt visszamaradhat. A por hozzátapad a foltmaradványokhoz, de az ilyen foltokat egy puha kefével eltávolíthatja. Ezt követően porszívózza ki újra a szőnyeget.

Sikerült eltávolítani a foltot?

Másik módszer

Nem találta meg a keresett megoldást?

Szakértői tippek

Ha nincs kéznél Vanish folteltávolító termék, ne aggódjon. Anélkül is adhatunk hasznos tanácsokat a folteltávolítást illetően. A Vanish termékekkel még a beszáradt foltokat is eltávolíthatja.

 

A mélyen beivódott szennyeződés, sár és zsír csökkentheti a szőnyeg élettartamát. Amikor a szőnyegre lépünk, a szennyeződések a szálak között kiperegnek, mint a homok. A szálak közé beragadt szennyeződések miatt a szőnyeg csíkokban vagy foltokban kopottnak és koszosnak tűnhet. A szőnyegek 'vegyi tisztítása' általában a szálak felső részét érinti, a mélyen beivódott szennyeződéseket legtöbb esetben nem távolítja el. A Vanish a teljes szőnyeget kitisztítja, a legalsó rétegtől a legfelsőig.