Vörösborfoltok a szőnyegeken - 2. megoldás

Vorosborfoltok a szonyegen - 2. megoldas

Vanish Oxi Action szonyeg- es karpittisztito spray 500ml

Vanish Oxi Action szonyeg- es karpittisztito spray 500ml

Vanish- A szőnyegből, kárpitból nehezen eltávolítható foltokra

Vanish Oxi Action szőnyeg és kárpittisztító spray

Frissen keletkezett folt esetén:

távolítsa el a nagyját egy papír- vagy pamutkendővel felitatva, majd fújja rá a tisztítót a foltra, és hagyja maximum 5 percig száradni. Ezt követően itassa fel újra egy tiszta, nedvszívó ronggyal.

Megszáradt folt esetén:

fújja rá a tisztítót, hagyja hatni maximum 5 percig, majd itassa fel egy tiszta, nedvszívó törlővel.

Sikerült eltávolítani a foltot?

Másik módszer

Nem találta meg a keresett megoldást?

Szakértői tippek

Ha nincs kéznél Vanish folteltávolító termék, ne aggódjon. Anélkül is adhatunk hasznos tanácsokat a folteltávolítást illetően. A Vanish termékekkel még a beszáradt foltokat is eltávolíthatja.

A legjobb vörösborfolt-eltávolítási tippünk, hogy ne hagyja a foltot megszáradni. A foltot ajánlott minél hamarabb kezelni, mert minél később látunk neki, annál nehezebb lesz eltávolítani.

Szórjon egy kis sót a foltra, amilyen gyorsan csak lehet, hogy felitassa a vörösbort. Porszívózza ki, vagy itassa fel egy száraz törlővel. Vigyázzon, hogy ne kenje el a foltot a szőnyegen.
Itassa fel újra a vörösborfoltot egy vízben nedvesített papírtörlővel. Ismételje meg a 2. lépést, ha szükséges.
A visszamaradt folt eltávolításához használja a lehető leghamarabb a Vanish Oxi Action szőnyeg és kárpittisztító spray -t.

 

Cikkek

A szőnyegre ömlött vörösbor egy olyan baleset, amely szinte minden partin megtörténik, amint az ünnepség közepén valaki kiborít egy pohár italt. Első pillantásra úgy tűnik, hogy a szőnyeg menthetetlen, de ne aggódjon, a Vanish Oxi Action szőnyeg és kárpittisztító spray -vel visszaállíthatja a szőnyeget eredeti állapotába.