Vanish gépi sampon 500ml

Vanish Gépi sampon szőnyegekhez és kárpitokhoz

Termékjellemzők

  • újraéleszti szőnyegeit, teljes szőnyegtisztítási megoldást kínálva
  • 5x hatékonyabb tisztítóhatás szagsemlegesítővel a porszívózáshoz képest
  • szőnyegekhez és kárpitokhoz

Termékleírás

A Vanish gépi szőnyeg- és kárpittisztító sampon újraéleszti szőnyegeit, teljes szőnyegtisztítási megoldást kínálva.5x hatékonyabb tisztítóhatás szagsemlegesítővel a porszívózáshoz képest. Alapos tisztítóhatás nagy felületű szőnyegekhez.

Öntösön 33ml/1.5 kupak Vanisht 1 L (max 40 C-os) vízhez. Kövesse a gép gyártójának útmutatóját. Ne nedvesítse túl a szőnyeget. Nagyon piszkos felület esetén a terméket legalább 5 percig hagyja állni mielőtt felporszívózná. Hagyja megszáradni. Porszívózzon fel.
Használati útmutató: ✔ Mindig végezzen próbatisztítást egy kevésbé látható helyen a színtartósság miatt. ✔ Használat után öblítse le és szárítsa meg a kupakot, mielőtt visszatenné a flakon tetejére. ✘ Ha a szőnyeg színe megváltozik, ne használja a terméket. ✘ Ne adjon habzásgátlót az oldatba, mert azt már a Vanish Gépi Sampon tartalmazza. ✘ A túlnedvesedés az anyag zsugorodását és foltosodását okozhatja.✘ Ne használja bársonyon, brokáton vagy olyan anyagokon melyeket nem lehet nedvesen tisztítani. ✘ Ne használja selyem és keleti szőnyegek tisztítására.

Figyelmeztetések: : Gyerekektől távol tartandó. Más tisztítószerekkel együtt ne használja. Ha szembe jut, bő vízzel öblítse ki, szükség esetén forduljon orvoshoz. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz. Használat után mosson kezet. Érzékeny bőrűeknek gumikesztyű használata javasolt. Előfordulhat, hogy bőrrel való érintkezés során kifehéredést okoz, ami csak ideiglenes és átmeneti állapot. Kifröccsenés esetén bő vízzel azonnal öblítse le.

EA_8089867