Vanish Shake & Clean szőnyegtisztító por 650g

Vanish- A szőnyegtisztító nagy felületekhez

Termékjellemzők

  • eltávolítja a szőnyegbolyhokba ragadt port, a szagokat és az egyéb szennyeződéseket
  • a szőnyeg csupán 20 perc alatt megszárad
  • remek illatot hagy a szőnyegen

Termékleírás

A Vanish nagy felületekhez kifejlesztett szőnyegtisztítója tökéletes megoldás szőnyegeinek tisztításához és felfrissítéséhez. A benedvesedett tisztítópor eltávolítja a szőnyegbolyhokba ragadt port, a szagokat és az egyéb szennyeződéseket. A termék kifejezetten a lakás nagy felületein való egyszerű használathoz van kifejlesztve. A tisztítópor gyors szárító hatásának köszönhetően a szőnyeg csupán 20 perc alatt megszárad, remek illatot hagyva a szőnyegen.

1. Használat előtt porszívózza ki a szőnyeget. 2. Felbontás előtt jól rázza fel a csomagot, majd fordítsa fel és teljesen tépje le a zárócsíkot a csomagolás aljáról. 3. A fogantyúnál tartva rázogassa és oszlassa el a port a szőnyegen. Víz hozzáadása nem szükséges. 4. Dolgozza el a Vanish Shake & Clean szőnyegtisztító port a szőnyegen egy kefe vagy seprű segítségével. 5. Hagyja hatni a port amíg a szőnyeg teljesen meg nem szárad (körülbelül 20 perc). Eközben szellőztessen a szobában. Egész idő alatt ráléphet a szőnyegre. 6. A megszáradt port alaposan porszívózza fel. Rendszeresen cserélje a porszívó porzsákját. 7. Használat után óvatosan csavarja fel a zacskót a visszazáró ragasztószalagig, majd húzza le a szalagot és zárja le vele a csomagolást. 8. Néhány esetben találhat halvány pecséteket porszívózás után. A folt magához köti a maradék port. Javasoljuk hogy ezeket a maradványokat egy puha kefével távolítsa el és porszívózzon fel utána. Mindenképp kerülje a víz használatát.
Használati tanácsok: ✔ Végezzen próbatisztítást a szőnyeg egy kevésbé látható felületén a színtartósság miatt. ✔ Száraz vagy félszáraz anyagok ( pl vaj, ketchup) kiömlése esetén óvatosan
távolítsa el a felgyülemlett szennyeződést és előkezelje a foltot Vanish Oxi Action szőnyeg- és kárpittisztító spray-vel. ✔ Ellenőrizze, hogy a porszívója a gyártó által előírt használati utasításnak
megfelelően működik. Győződjön meg a porzsák szakszerű rögzítéséről és arról, hogy nincsen megtelve; cserélje rendszeresen a porszívó porzsákját. Ellenőrizze a szűrők ottlétét és állapotát.
✔ Amennyiben porzsák nélküli porszívót használ, ürítse ki a tartályt es tisztítsa meg a szűrőt mielőtt felporszívózza a port. Rendszeresen cserélje a porszívó tartályát. ✔ Központi porszívók esetén a gyártók által feltüntetett
utasítások alapján járjon el. Használat után zárja vissza a zacskót. ✘ NE HASZNÁLJA: vízszűrős porszívók, vizet kibocsátó vagy samponos gépek esetén, ill. bármilyen egyéb olyan géppel ami vízhasználattal jár.

Figyelmeztetések: • Gyermekek és háziállatok elől elzárandó Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel. Ne nyelje le. Lenyelés esetén orvosi ellátást kell kérni. • Az anyag porát nem szabad belélegezni. • Csak az eredeti edényzetben tárolható.

EA_8089463