Ágyneműk és matracok tisztítása:

Nincs jobb érzés annál, mint mikor egy tiszta, friss illatú ágyba bújunk egy hosszú nap végén – és nincs rosszabb a koszosnak és piszkosnak érzett matracnál és ágyneműnél! Szerencsére a Vanish Oxi Action Folteltávolító por és Vanish Oxi Action Folteltávolító gél koncentrátum eltávolítja a foltokat, ragyogóvá teszi a színeket, és semlegesíti a kellemetlen szagokat a tökéletes tisztaság érdekében. A Vanish használatával könnyű tisztán tartani az ágyneműt és matracot, hiszen már első alkalommal kiemelkedő eredményt biztosít – így nem csak az ágy tisztaságáról, hanem finom illatáról és látványáról is gondoskodhatunk.

A matrac esetén a Vanish Oxi Action Szőnyegtisztító Por segít a mélyen ülő szennyeződések eltávolításában néhány egyszerű lépést követve.

Az ágyneműk és matracok tisztításához olvassa el a használati útmutatót, hogy a lehető legjobb eredményeket érje el a Vanish használatával.

Matractisztítás

Életünk harmadát ágyban töltjük, a rendszeres használat miatt pedig matracaik könnyen bekoszolódhatnak. A Vanish Oxi Action Szőnyegtisztító Por azonban megkönnyíti matracaink tisztántartását. A legjobb eredmények érdekében kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

Matractisztítás

Ajánlott termékek:

Vanish Oxi Action Szőnyegtisztító Por

Vanish Oxi Action Szőnyegtisztító Por

Utasítások

 1. Porszívózza át a matracot, hogy megszabaduljon a portól.
 2. Használat előtt rázza fel alaposan a Vanish Oxi Action Szőnyegtisztító Portasakját, hogy maximalizálja a termék hatásfokát. Kezdje el lehúzni a tasak alján található zárószalagokat, majd távolítsa el őket teljesen.
 3. Tartsa a tasakot a fogantyúnál, és rázogatva szórja szét, hogy a por egyenletesen oszoljon el a matracon. Ne adjon hozzá vizet.
 4. Egy puha kefével azonnal alaposan vigye fel a Vanish Oxi Action Szőnyegtisztító Por szőnyegtisztító port a matracra.

Hogyan távolítsa el a foltokat a matrcaról?

A legjobb folteltávolítás elérése érdekében használja a Vanish Oxi Action szőnyeg- és kárpittisztító spray-t a matrac érintett területére. Erőteljes formulánkat nemcsak a makacs foltok eltávolítására tervezték, hanem az erős szagok megszüntetésére is – így tökéletesen alkalmazható a matracfoltok eltávolítására. Csak kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

Foltok a matracon

Ajánlott termékek:

Vanish Oxi Action szőnyeg- és kárpittisztító spray

Vanish Oxi Action szőnyeg- és kárpittisztító spray

Utasítások

 1. Távolítsa el a felesleges szennyeződést, és nyissa ki a fúvókát.
 2. Permetezze be az érintett területet, és hagyja hatni (legfeljebb) 5 percig.
 3. Törölje át újra egy tiszta, nedvszívó ronggyal.
 4. Ismételje az 1-2. lépést annyiszor, ahányszor szükséges.

Általános javaslat:

 • Kérjük, olvassa el a csomagolást a konkrét termékhasználattal és tanácsokkal kapcsolatban.
 • GYERMEKEKTŐL ÉS HÁZIÁLLALATOKTÓL ELZÁRVA TARTSA. A terméket csak az eredeti csomagolásában tárolja, és mindig rögzítse a fedelet.
 • Ne tegye ki a terméket közvetlen napfénynek.
 • Használat előtt ellenőrizze a színtartósságot az anyag, szőnyeg vagy szövet egy rejtett részének tesztelésével.
 • A legjobb eredmény eléréséhez szükséges lehet a folyamat egyes részeit megismételni.