Csokoládéfoltok a Színes ruhák

Hogyan távolítsuk el a foltot
FEHÉR ruhákhoz használja a Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító port a fehérítéshez, SZÍNES ruhákhoz használja a Vanish Gold Oxi Action folteltávolító 

 

Csokoladefoltok a ruhakon - Szines ruhak

 

Vanish Gold Oxi Action folteltávolító por

Áztatás

1. lépés:

Oldjon fel 1x kanál Gold Vanish Oxi Action folteltávolító port 4 liter meleg vízben (max. 40°).

2. lépés:

Áztassa be a ruhát, 1 óráig (max) a színeseket, illetve 6 óráig (max) a fehéreket.

3. lépés:

Mossa ki a ruhát a szokásos mosószerrel, és adjon egy újabb kanál Vanish Gold Oxi Action folteltávolító port a mosáshoz.

Fontos:

Mindig tartsa be a Vanish csomagoláson található használati útmutatót. Ne használja a terméket gyapjú, selyem vagy bőr anyagokon. Ne használja a terméket kidolgozott vagy bevonatos felületeken, például fán, fémeken, stb.

Sikerült eltávolítani a foltot?

Másik módszer

Nem találta meg a keresett megoldást?

Szakértői tippek

Ha nincs kéznél Vanish folteltávolító termék, ne aggódjon. Anélkül is adhatunk hasznos tanácsokat a folteltávolítást illetően. A Vanish termékekkel még a beszáradt foltokat is eltávolíthatja.

A csokoládéfolt tisztítószer nélküli eltávolítása után gyakran zsíros nyom marad a ruhán, ezt a ruha szárítása előtt mindig ellenőrizze, mert ellenkező esetben ez a folt nagyon nehezen távolítható el.

 

Távolítsa el a lehető legtöbb csokoládét egy késsel vagy kanállal, vigyázva, hogy ne kenje el nagyobb felületen.
Óvatosan dörzsöljön egy kis szappant a csokoládéfoltos területre és áztassa be egy nedves ruhával.
Tiszta vízzel öblítse le és itassa fel a folyadékot a ruháról egy tiszta ronggyal vagy zsebkendővel.

 Trivia

A csokoládé alacsony olvadási hőmérséklete miatt gyakran okoz foltokat, és két foltosodást okozó összetevőt is tartalmaz, kakaóvajat és tejet.

Cikkek

Csokoládéfoltok... van valaki, aki nem találkozott még ezzel a problémával? A csokoládé az egyik leggyakoribb folt, amivel a ruhákon találkozhatunk. A Vanish tudja, hogy sokan szeretik a csokit, és mindenkinek fejfájást okoz egy csokoládéfolt! De nem kell aggódnia, a Vanish Oxi Action folteltávolító folyadékkal pillanatok alatt megszabadulhat a csokoládéfoltoktól. A legjobb eredmények eléréséhez kövesse az alábbi útmutatót.