Nem szükséges magas hőmérsékleten mosnia*, akár már 20 fokon eltávolítja a foltokat.

TERMÉKELŐNYÖK

TERMÉKELŐNYÖK

 • Duplázza meg ruhái élettartamát!**
  Hogy ruhái tovább élhessenek.
 • Akár már 20 fokon eltávolítja a foltokat.
 • Megakadályozza a színek összemosódását.
  Minimalizálja a kellemetlen szagokat.
 • Klórmentes.

*A Vanish egy mosószeradalék. Alkalmazása során kövesse a címkén található használati és adagolási útmutatót.
**A 20 fokos mosási ciklus kiegészítéseként a folyékony mosószerhez adagolt Vanish fokozottan segít megóvni ruhái színét és anyagát a szimplán mosószerrel történő 40 fokos mosással szemben. Pamut ruhákon tesztelve.
***60°-on megakadályozza a színek összemosódását

ALKALMAZÁS

ALKALMAZÁS

Biztonságosan használható a mindennapi színes és fehér, pamut és poliészter textíliákon.

VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

kobieta robiąca pranie kolorowych ubrań
 1. MOSÁS
  Töltse a mosógép mosószer adagolójába a mosószerrel együtt. Makacs, beszáradt foltok esetén 1 kanállal. Átlagos foltok esetén 1/2 kanállal. Már 20 fokon is hatékony a folteltávolításban és színmegőrzésben!
  ADJON EGY KANÁLLAL MINDEN MOSÁSHOZ!
 2. ELŐKEZELÉS
  10 gramm porra öntsön meleg vízet (max. 40°C) úgy, hogy teljesen befedje. Kevergesse 30 másodpercig. Kenje a keveréket a foltra MAX. 5 perc erejéig. Ha szükséges, dörzsölje bele. Mossa át és szárítsa meg a kanalat, mielőtt visszateszi a tégelybe. Előkezelés után mossa ki a ruhát a szokásos módon.
 3. ÁZTATÁS
  Tegyen egy kanál port 4L vízhez. Az áztatási idő maximum 1 óra színes textíliáknál, maximum 6 óra fehér textíliáknál. Áztatás után a ruhát mossa ki a megszokott módon, vagy öblítse ki alaposan. A legjobb eredmény eléréséhez öblítés előtt dörzsölje be a foltba.
  1 kanál = 60 ml
Minden esetben tartsa be a ruhadarab vagy textília címkéjén lévő mosási utasítást. Használat előtt a színtartást ellenőrizze a szövet egy rejtett részén.

ÖSSZETEVŐK

Összetevők: 30 % és ennél több oxigén alapú fehérítőszereket, 5 %-nál kevesebb nem ionos felületaktív anyagokat, anionos felületaktív anyagokat, zeolitokat, enzimeket, illatszereket tartalmaz. www.rbeuroinfo.com.

GYIK

Minden használat után zárja vissza a fedelét, és a Vanish port tartsa száraz, hűvös helyen.

Oxi Action termékeink nem csak a foltokat távolítják el. Formulánk minimalizálja a kellemetlen szagokat, megakadályozza a színek összemosódását*, és higiénikus tisztaságot biztosít. Csak adjon hozzá egy kanállal minden mosáshoz, hogy ruhái tovább éljenek!
*60°-on megakadályozza a színek összemosódását

VANISH-SEL A RUHÁK TOVÁBB ÉLNEK*

A Vanish-nél hiszünk benne, hogy minden ruhadarab új esélyt érdemel, hogy ismét örömmel töltse meg mindennapjainkat. *A 20 fokos mosási ciklus kiegészítéseként a folyékony mosószerhez adagolt Vanish fokozottan segít megóvni ruhái színét és anyagát a szimplán mosószerrel történő 40 fokos mosással szemben. Pamut ruhákon tesztelve.
VANISH-SEL A RUHÁK TOVÁBB ÉLNEK*