Oxi Action formulánk könnyen használható gél formátumban. A többfunkciós Vanish gél fokozza a mosás hatékonyságát, higiénikus tisztaságot biztosít, és akár már 20 fokon eltávolítja a foltokat.

TERMÉKELŐNYÖK

TERMÉKELŐNYÖK

 • Segít megduplázni ruhái élettartamát!*
  *A 20 fokos mosási ciklus kiegészítéseként a folyékony mosószerhez adagolt Vanish fokozottan segít megóvni ruhái színét és anyagát a szimplán mosószerrel történő 40 fokos mosással szemben. Pamut ruhákon tesztelve.
 • Megakadályozza a színek összemosódását.**
  **60°-on megakadályozza a színek összemosódását
 • Minimalizálja a kellemetlen szagokat.
ALKALMAZÁS

ALKALMAZÁS

Biztonságosan használható a mindennapi színes és fehér, pamut és poliészter textíliákon.

VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Használati javaslat
 1. MOSÁS
  Makacs és beszáradt foltok esetén 100 ml, átlagos foltok esetén 50ml Vanish-t öntsön a mosószerrel együtt a mosógép adagoló fiókjába. Adagolja a mosószert a megszokott módon.
 2. ÁZTATÁS
  Adjon hozzá 100 ml-t 4 liter, legfeljebb 40 °C-os vízhez. Az áztatási idő maximum 1 óra színes textíliáknál és maximum 6 óra fehér textíliáknál. A legjobb eredmény eléréséhez öblítés előtt dörzsölje be a foltba. Áztatás után a ruhaneműt mossa ki a megszokott módon, vagy öblítse ki alaposan.
 3. ELŐKEZELÉS
  Öntsön 2ml Vanish-t közvetlenül a foltra és dörzsölje be oda-vissza mozdulatokkal. Hagyja a készítményt a folton legfeljebb 10 percig. Utána öblítse ki alaposan, vagy mossa ki a szokásos módon.
Minden esetben tartsa be a ruhadarab vagy textília címkéjén lévő mosási utasításokat. A színtartást ellenőrizze az anyag egy rejtett részén.

ÖSSZETEVŐK

Összetevők: 5 % vagy ennél több, de 15 %-nál kevesebb oxigén alapú fehérítőszereket, nem ionos felületaktív anyagokat; 5 %-nál kevesebb anionos felületaktív anyagokat, illatszereket tartalmaz. www.rbeuroinfo.com

GYIK

Oxi Action termékeink nem csak a foltokat távolítják el. Formulánk minimalizálja a kellemetlen szagokat, megakadályozza a színek összemosódását*, és higiénikus tisztaságot biztosít. Csak adjon hozzá egy adag Vanish-t minden mosáshoz, hogy ruhái tovább éljenek!
*60°-on megakadályozza a színek összemosódását

Nem, nem használhatja a Vanish Oxi Action Folteltávolító Gél termékeket szőnyegeken. Csak ruhákon használhatók, és mindig kövesse a csomagolás hátoldalán található utasításokat. Használja az Oxi Action Szőnyeg- és kárpittisztító termékcsaládunkat, hogy szőnyegei tiszták legyenek, és friss illatúak maradjanak.

VANISH-SEL A RUHÁK TOVÁBB ÉLNEK*

A Vanish-nél hiszünk benne, hogy minden ruhadarab esélyt érdemel, hogy ismét örömmel töltse meg mindennapjainkat. *A 20 fokos mosási ciklus kiegészítéseként a folyékony mosószerhez adagolt Vanish fokozottan segít megóvni ruhái színét és anyagát a szimplán mosószerrel történő 40 fokos mosással szemben. Pamut ruhákon tesztelve.
VANISH-SEL A RUHÁK TOVÁBB ÉLNEK*