A függönyök finom kiegészítői a belső térnek, amelyek melegebbé és otthonosabbá teszik azt. Nem csoda, hogy sok ház és lakás ablakdekorációja. Minél tovább használják azonban a függönyöket, annál inkább ki vannak téve a különböző szennyeződéseknek, pl.: zsír, por, cigarettafüst, vízgőz, ami hozzájárul a fokozatos elszürkülésükhöz. Hogyan mossa tehát függönyeit, hogy azok fehérek maradjanak, és még évekig gyönyörű díszei legyenek otthonának?

A megoldás egyszerű - használjon Vanish-t! A Vanish függönymosó folyadék minden típusú szövethez biztonságos. Még a legfinomabb szövetek ápolásánál is beválnak, mivel nem tartalmaznak klórt. Az aktív oxigén ereje még a legmakacsabb szennyeződésektől is megszabadítja függönyeit, és visszaadja természetes fehérségüket. Tudja meg, hogyan mossa függönyeit a professzionális eredmény érdekében!

Hogyan mossuk a függönyöket, hogy fehérek legyenek?

A Vanish függönymosó folyadék visszaadja az otthoni függönyeinek hófehér színét. A Vanish hatékony és biztonságos minden típusú szövethez, még a műszálas anyagokhoz is. Ideális kézi és gépi mosáshoz. A szövetlágyító innovatív formulája ráadásul ápolja a szálakat, és kissé megmerevíti őket, így a függönyök tökéletes formát nyernek, és még szebben mutatnak az ablakban.

Ajánlott termékek:

Vanish Függönymosó folyadék

Vanish Függönymosó folyadék

Utasítások

  1. Gépi mosásnál adagoljon 125 ml Vanish függönymosó folyadékot (vízkeménységtől függetlenül) a mosógép öblítő rekeszébe. Rázza fel használat előtt.
  2. Kézi mosásnál adagoljon 125 ml Vanish függönymosó folyadékot 10 liter vízhez (vízkeménységtől függetlenül) és keverje össze. Az előmosott függönyöket helyezze a folyadékba és hagyja állni 5 percre. Rázza fel használat előtt.
  3. Fontos: Használat előtt mindig olvassa el a termék címkéjét. Mindig tesztelje a terméket egy kis, feltűnésmentes helyen a teljes felvitel előtt.

Hogyan mossunk függönyöket mosógépben?

Ahhoz, hogy függönyei kivételesen fehérek legyenek, adjon a mosógépbe egy adagolónyi Vanish-t. Töltse meg a mosógépet ¼ részében, és mossa a finom textíliáknak szánt programon. Annak köszönhetően, hogy a Vanish már alacsony hőmérsékleten is hatásos, gondoskodik arról, hogy a függönyei mosás után hosszabb ideig újaknak tűnjenek. A Vanish formulában található aktív oxigén (oxi) ezernyi buborék erejével mélyen behatol a szövetbe és lebontja a foltmolekulákat, így a szöveteknek patyolattisztaságot és kivételes fehérséget kölcsönöz.

Milyen gyakran mossuk a függönyöket?

A függönyök természetes fehérségének és frissességének megőrzése érdekében legjobb, ha negyedévente egyszer mossa őket. Különösen akkor, ha olyan helyiségekben lógnak, ahol gyakori gőznek, zsírnak vagy füstnek vannak kitéve. A Vanish az aktív oxigén erejének köszönhetően felveszi a harcot a kellemetlen szagokkal, így ideális a konyhai függönyök mosásához, ahol a szennyeződések mellett a sült ételek szaga is letelepszik.

A kevésbé szennyeződésre hajlamos helyiségekben, például a dolgozószobában, hálószobában, öltözőben lógó ablakdíszeket csak 4-6 havonta egyszer elég kimosni. A függönyök mosásakor érdemes Vanish függönylágyítót használni. A termék ápolja a szövet szálait, és kíméletesen megmerevíti azokat, így a függönyök a mosás után tovább megőrzik a formájukat.

Általános javaslat:

  • Kérjük, olvassa el a csomagolást a konkrét termékhasználattal és tanácsokkal kapcsolatban.
  • GYERMEKEKTŐL ÉS HÁZIÁLLALATOKTÓL ELZÁRVA TARTSA. A terméket csak az eredeti csomagolásában tárolja, és mindig rögzítse a fedelet.
  • Ne tegye ki a terméket közvetlen napfénynek.
  • Használat előtt ellenőrizze a színtartósságot az anyag, szőnyeg vagy szövet egy rejtett részének tesztelésével.
  • A legjobb eredmény eléréséhez szükséges lehet a folyamat egyes részeit megismételni.