A folyadék brilliáns fehér színt kölcsönöz csipke, ill. tüll függönyének egyaránt. Különleges védőrétege révén megóvja a koszolódástól és a sárgulástól, tartást és tökéletes formát biztosítva, hogy függönyei igazán fehérek és gyönyörűek lehessenek. Nem tartalmaz klór alapú fehérítőt, így kíméletesen használható minden függöny esetében.

TERMÉKELŐNYÖK

TERMÉKELŐNYÖK

Akár 3 árnyalattal fehérebb függöny*

*akár 3 árnyalattal fehérebb függönyök a Vanish Függönymosó Adalék fehér függönyökhöz leírásnak megfelelő használata után. Szürke függönyökhöz viszonyítva.
ALKALMAZÁS

ALKALMAZÁS

Nem tartalmaz klór alapú fehérítőt, így kíméletesen használható minden függöny esetében.

VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
  1. KÉZI MOSÁS
    Adagoljon 125 ml Vanish függönymosó adalékot 10 liter vízhez (vízkeménységtől függetlenül) és keverje össze. Az előmosott függönyöket helyezze a folyadékba és hagyja állni 5 percre. Rázza fel használat előtt.
  2. GÉPI MOSÁS
    Adagoljon 125 ml Vanish függönymosó adalékot (vízkeménységtől függetlenül) a mosógép öblítő rekeszébe. Rázza fel használat előtt.

FEDEZZE FEL AZ ÖSSZES TERMÉKÜNKET SZŐNYEG ÉS KÁRPIT TISZTÍTÁSÁHOZ

Balesetek történhetnek, a folyadékok kiborulhatnak, de nem kell örökre tönkretenniük a szőnyegeket. Legyen szó friss foltról vagy olyanról, amely már megszáradt, a Vanish szőnyegtisztítók eltávolítják azokat a makacs foltokat is, amelyekről azt hitte, hogy végleg ott maradnak.
FEDEZZE FEL AZ ÖSSZES TERMÉKÜNKET SZŐNYEG ÉS KÁRPIT TISZTÍTÁSÁHOZ