Legyen szó egy nyári piknikről, játékról a parkban vagy egy kőkemény sportmérkőzésről: könnyen tönkretehetjük kedvenc ruháinkat szép zöld fűfoltokkal. De nem kell aggódnia, az erőteljes Vanish formula segítségével könnyen eltávolíthatja a fűfoltokat a ruhákról, cipőkről és szőnyegekről, hiszen a mélyhigiéniai hatás* révén ruhái alaposan megtisztulnak a mosás során. A multifunkciós Oxi Action formula nem csupán eltávolítja a foltokat, megőrzi a színek ragyogását és megszünteti a szagokat is – mindezt egyetlen mosással! A legjobb eredmények érdekében használjon Vanish Oxi Action Folteltávolító gél koncentrátum, és kövesse az alábbi lépéseket. Egyszerűen kezelje elő vagy áztassa be a ruhadarabot, majd mossa ki a megszokott módon, egy extra adag Vanish hozzáadásával.

Olvasson tovább a fűfoltok textíliákból és anyagokból történő eltávolításával kapcsolatos további információkért.

*eltávolítja a foltokat, és fokozza a higiéniai hatást.

Fűfoltok eltávolítása a ruhákból

A fűfoltok többnyire a növényből származó klorofillból állnak, amely természetes festékanyag, és gondot jelenthet a szövetekre kerülve. Ezért is fontos, hogy minél hamarabb kezeljük a foltot, mielőtt még esélye lenne rá, hogy beivódjon. A fűfoltok farmernadrágból és más színes ruhákból történő eltávolításához a Vanish Oxi Action Folteltávolító gél koncentrátummal kezelje elő a foltot, a fűfoltok fehér ruhákból történő eltávolításához pedig használja a Vanish Oxi Action Folteltávolító és fehérítő gél koncentrátumot, és kövesse az alábbi lépéseket:

Fűfoltok a ruhán

Ajánlott termékek:

Vanish Oxi Action Folteltávolító gél koncentrátum

Vanish Oxi Action Folteltávolító gél koncentrátum

Vanish Oxi Action Folteltávolító és fehérítő gél koncentrátum

Vanish Oxi Action Folteltávolító és fehérítő gél koncentrátum

Utasítások

  1. Öntsön 2 ml Vanish gélt a foltra és a flakonon található adagoló kupak segítségével dörzsölje bele a szövetbe.
  2. Hagyja a terméket a szöveten max. 10 percig.
  3. Alaposan öblítse ki vagy mossa ki a szokásos módon.
  4. Makacs fűfolttal kell szembenéznie? Áztassa be a ruhadarabot. Egyszerűen adjon 100 ml Vanish gélt 4 liter meleg vagy hideg vízhez (max. 40°), majd hagyja ázni (legfeljebb) 1 órán át színes ruhák esetében és (legfeljebb) 6 órán át fehér ruhák esetében. Ezt követően egyszerűen mossa ki a megszokott módon mosógépben, egy extra adag Vanish hozzáadásával.

Követhetem ugyanezeket az utasításokat különböző anyagú ruhák esetén is?

A fűfoltok eltávolításához kövesse a fenti utasításokat a szövetből készült ruhadarabokon is - beleértve az összes farmer anyagú ruhát, valamint a pamut-, gyapjú és szintetikus anyagokat.

Ne felejtse el, ha kétségei vannak, akkor tesztelje a termék használatát egy nagyon kis folton, a ruha legkevésbé látható területén.

Fűfoltok különböző anyagú szöveteken

Fűfoltok különböző anyagú szöveteken

  • Kérjük, olvassa el a csomagolást a konkrét termékhasználattal és tanácsokkal kapcsolatban.
  • GYERMEKEKTŐL ÉS HÁZIÁLLALATOKTÓL ELZÁRVA TARTSA. A terméket csak az eredeti csomagolásában tárolja, és mindig rögzítse a fedelet.
  • Ne tegye ki a terméket közvetlen napfénynek.
  • Használat előtt ellenőrizze a színtartósságot az anyag, szőnyeg vagy szövet egy rejtett részének tesztelésével.
  • A legjobb eredmény eléréséhez szükséges lehet a folyamat egyes részeit megismételni.