Nem szükséges kidobnia a rozsdafoltos ruhákat. Ne szabaduljon meg emiatt kedvenc blúzától, inkább alkalmazza a megfelelő terméket a folt eltávolítására. Ne feledje, hogy egy póló előállításához általánosságban 2500 liter vizet használnak fel, ami elég ahhoz, hogy egy ember szomját 3 évig oltsa! Viselje tovább ruháit Vanish-sel!

Hogyan tudjuk eltávolítani a rozsdát ruháinkról?

Elég, ha véletlenül megdörzsöl egy rozsdás drótot, az máris rozsdafoltot hagyhat kedvenc ruháin. Egy ilyen foltot igazán nehéz eltávolítani hagyományos módszerekkel. A Vanish Oxi Action Folteltávolító Por színes ruhákhoz vagy a Vanish Oxi Action Folteltávolító és Fehérítő por világos ruhákhoz képes eltávolítani a makacs rozsdafoltokat. Az aktív oxigént tartalmazó innovatív formula mélyen behatol a szövetekbe, és hatékonyan, színkímélő módon eltávolítja a foltokat, illetve a szagokat is. Kövesse az alábbi utasításokat, hogy a rozsdafoltok a múlté váljanak:

Ajánlott termék

Vanish Oxi Action Folteltávolító Por

Vanish Oxi Action Folteltávolító Por

Vanish Oxi Action Folteltávolító és Fehérítő Por

Vanish Oxi Action Folteltávolító és Fehérítő Por

Utasítások

  1. 1. 10 gramm porra öntsön meleg vízet (max. 40°C) úgy, hogy teljesen befedje. Kevergesse 30 másodpercig.
  2. 2. Kenje a keveréket a foltra MAX. 5 perc erejéig. Ha szükséges, dörzsölje bele.
  3. 3. Mossa át és szárítsa meg a kanalat, mielőtt visszateszi a tégelybe.
  4. 4. Előkezelés után mossa ki a ruhát a szokásos módon.

Hogyan lehet eltávolítani a rozsdafoltot a fehér ruhákból?

A ruhák fehérségének megőrzéséhez és a makacs rozsdafoltok eltüntetéséhez egyszerűen használja a fehér szövetekhez kifejlesztett Vanish Oxi Action port. Fontos, hogy ne dörzsölje a foltot, hanem csak a por és víz keverékét vigye fel. A termékben lévő hatóanyagok hatékonyan oldják fel a szennyeződésrészecskéket, és mosás után a ruhák higiénikusan tiszták lesznek.

A legjobb mosási eredmény érdekében a Vanish Oxi Actiont minden mosáshoz közvetlenül a mosógép fiókjába adagolja a mosószerrel együtt. A Vanish kiválóan alkalmas farmer, pamut vagy poliészter ruhadarabok foltmentesítésére. Ráadásul biztonságos a szövetek számára, mivel nem tartalmaz klórt.

A Vanish rendszeres használata minden mosásnál biztosítja, hogy ruhái hosszabb ideig újak maradjanak. Használja a Vanisht, és viselje tovább ruháit, ezzel vigyázva a környezetre.

Általános javaslat:

  • Kérjük, olvassa el a csomagolást a konkrét termékhasználattal és tanácsokkal kapcsolatban.
  • GYERMEKEKTŐL ÉS HÁZIÁLLALATOKTÓL ELZÁRVA TARTSA. A terméket csak az eredeti csomagolásában tárolja, és mindig rögzítse a fedelet.
  • Ne tegye ki a terméket közvetlen napfénynek.
  • Használat előtt ellenőrizze a színtartósságot az anyag, szőnyeg vagy szövet egy rejtett részének tesztelésével.
  • A legjobb eredmény eléréséhez szükséges lehet a folyamat egyes részeit megismételni.