Klórmentes formulája révén gyengéd a ruhákhoz, ám közben hatékonyan távolítja el a foltokat, így garantált a tisztaság. Akár 10 árnyalattat fehérebbé válhatnak ruhái, már 1 mosás után is.*

* A termék mosószer adalékként történő alkalmazásával mosatlan/beszürkült ruhákon.

TERMÉKELŐNYÖK

TERMÉKELŐNYÖK

 • Életet lehel a fehér ruhákba
 • Ragyogóbb fehér ruhák
 • Minimalizálja a kellemetlen szagokat
 • Klórmentes.
ALKALMAZÁS

ALKALMAZÁS

A Vanish Oxi Action Folteltávolító és Fehérítő Folyadék káprázatos fehérséget és ragyogó, foltmentes tisztaságot eredményez minden fehér ruha számára. Biztonságosan használható a mindennapi textileken.**

**mindennapi textíliák, mint a pamut és a poliészter.

VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Használati javaslat
 1. ELŐKEZELÉS
  Öntsön 2 ml Vanish-t közvetlenül a foltra, hogy
  teljesen befedje. Dörzsölje a foltot kézzel, oda-vissza mozdulatokkal. Hagyja a készítményt a folton legfeljebb 10 percig. Adagolja a Vanish-t a mosószerrel együtt a MOSÁSI utasításoknak megfelelően.
 2. ÁZTATÁS
  Adjon hozzá 100 ml-t 4 liter, legfeljebb 40 °C-os vízhez. Az áztatási idő maximum 1 óra színes textíliáknál és maximum 6 óra fehér textíliáknál. Áztatás után a ruhaneműt mossa ki a megszokott módon, vagy öblítse ki alaposan. A legjobb eredmény eléréséhez öblítés előtt dörzsölje be a foltba.
 3. MOSÁS
  Öntsön 100 ml Vanish-t a mosószerrel együtt a mosógép adagoló fiókjába. Adagolja a mosószert a megszokott módon.
Minden esetben tartsa be a ruhadarab vagy textília címkéjén lévő mosási utasításokat. A színtartást ellenőrizze az anyag egy rejtett részén.

ÖSSZETEVŐK

Összetevők: 5% - 15%: oxigénalapú fehérítoszereket, nem ionos felületaktív anyagokat, 5%-nál kevesebb anionos felületaktív anyagokat, optikai fehérítőket, illatszert tartalmaz. www.rbeuroinfo.com

GYIK

Öntsön 100 ml Vanish-t a mosószerrel együtt a mosógép adagoló fiókjába. Adagolja a mosószert a megszokott módon.

Ne használja vegytisztítást igénylő ruhaneműkön. Ne használja bőrből készült ruhákon vagy tárgyakon. Ne használja a terméket a ruhák fém részein (pl. gombokon, cipzárakon).

VANISH-SEL A RUHÁK TOVÁBB ÉLNEK*

A Vanish-nél hiszünk benne, hogy minden ruhadarab új esélyt érdemel, hogy ismét örömmel töltse meg mindennapjainkat. *A 20 fokos mosási ciklus kiegészítéseként a folyékony mosószerhez adagolt Vanish fokozottan segít megóvni ruhái színét és anyagát a szimplán mosószerrel történő 40 fokos mosással szemben. Pamut ruhákon tesztelve.
VANISH-SEL A RUHÁK TOVÁBB ÉLNEK*