A Vanish Gold előkezelő gél célzottan kezeli és eredményesen távolítja el akár a legproblémásabb foltokat is már az első használat alkalmával. Többek között olyan foltok ellen bizonyul hatékonynak, mint a mustár, fű, tea, vörösbor vagy olaj. Egyedileg kialakított formájának és dörzsölőfejének köszönhetően, használata egyszerű és kényelmes.

TERMÉKELŐNYÖK

TERMÉKELŐNYÖK

  • Eredmények 30 másodperc elteltével*
  • Fű, sár, szempillaspirál, olívaolaj, smink foltok ellen.
*Bizonyos foltokat mindössze 30 másodperc alatt távolít el.
ALKALMAZÁS

ALKALMAZÁS

Többek között olyan foltok ellen bizonyul hatékonynak, mint a mustár, fű, tea, vörösbor vagy olaj.

VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
  1. Csavarja le a kupakot
  2. Dörzsölje be a foltot körkörös mozdulatokkal.
  3. Hagyja legfeljebb 5 percig hatni.
  4. Mossa ki a szokásos módon
Minden esetben tartsa be a ruhadarab vagy textília címkéjén lévő mosási utasításokat. Biztonságosan használható a legtöbb fehér és színes ruhán, amennyiben a gyártó által előírt használati utasításnak megfelelően alkalmazzák. Használat előtt ellenőrizze a színtartást a szövet egy rejtett részén. Öblítse át, majd hagyja megszáradni.

ÖSSZETEVŐK

Összetétel: 5 % vagy ennél több, de 15 %-nál kevesebb nem ionos felületaktív anyagok, anionos felületaktív anyagok, tartósítószerek, enzimek. Illatszereket tartalmaz. (www.rberuroinfo.com)

GYIK

Javasoljuk, hogy az Oxi Action Spray-t a Vanish termékcsalád többi tagjával együtt használja. Tegye ragyogóvá ruháit a makacs foltok és a kellemetlen szagok eltávolításán túl.

Használat után tisztítsa meg a dörzsfejet. Papír vagy szövetminta használata javasolt.

VANISH-SEL A RUHÁK TOVÁBB ÉLNEK*

A Vanish-nél hiszünk benne, hogy minden ruhadarab új esélyt érdemel, hogy ismét örömmel töltse meg mindennapjainkat. *A 20 fokos mosási ciklus kiegészítéseként a folyékony mosószerhez adagolt Vanish fokozottan segít megóvni ruhái színét és anyagát a szimplán mosószerrel történő 40 fokos mosással szemben. Pamut ruhákon tesztelve.
VANISH-SEL A RUHÁK TOVÁBB ÉLNEK*