A Vanish Oxi Action folteltávolító előkezelő spray mélyen a szövetbe hatol, és a legmakacsabb foltokat is képes feloldani, legyen az piszkos vagy zsíros gallér, illetve mandzsetta. A foltok azonnali eltávolításához használható színes és fehér ruhán egyaránt.

TERMÉKELŐNYÖK

TERMÉKELŐNYÖK

  • Azonnali folteltávolítás első alkalommal
  • Színes és fehér ruhán is használható
  • Közvetlenül a folton használható
  • Szembeszáll az olyan makacs foltokkal is, mint a tinta-, dezodor-, vagy kávéfoltok.
ALKALMAZÁS

ALKALMAZÁS

A foltok azonnali eltávolításához használható színes és fehér ruhán egyaránt.

VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Fújja közvetlenül a foltra és dörzsölje bele. Hagyja hatni legfeljebb 5 percig. A jobb eredmény érdekében kezelje a foltot azonnal és a folt mindkét oldalán végezze el a műveletet.

Minden esetben tartsa be a ruhadarab vagy textília címkéjén lévő mosási utasításokat. Fújja a foltra, finoman dörzsölje be, és hagyja a folton legfeljebb 5 percig, majd mossa ki ruháját a szokásos módon. Biztonságosan használható a legtöbb fehér és színes ruhán, amennyiben a gyártó által előírt használati utasításnak megfelelően alkalmazzák. Amennyiben kétséges a szövet színtartóssága, végezzen próbatisztítást egy kevésbé látható helyen. Öblítse ki, majd hagyja megszáradni a ruhát.

ÖSSZETEVŐK

Összetétel: 5 % vagy ennél több, de 15 %-nál kevesebb oxigénalapú fehérítőszereket, 5 %-nál kevesebb nem ionos felületaktív anyagokat, anionos felületaktív anyagokat, illatszereket tartalmaz. (www.rberuroinfo.com)

GYIK

Javasoljuk, hogy az Oxi Action Spray-t a Vanish termékcsalád többi tagjával együtt használja. Tegye ragyogóvá ruháit a makacs foltok és a kellemetlen szagok eltávolításán túl.

Nem, ezt a terméket nem szabad szőnyegeken vagy kárpitokon használni. Próbálja ki az Oxi Action Szőnyeg- és kárpittisztító termékcsaládunkat, hogy szőnyegei tiszták legyenek, és friss illatúak maradjanak.

VANISH-SEL A RUHÁK TOVÁBB ÉLNEK*

A Vanish-nél hiszünk benne, hogy minden ruhadarab új esélyt érdemel, hogy ismét örömmel töltse meg mindennapjainkat. *A 20 fokos mosási ciklus kiegészítéseként a folyékony mosószerhez adagolt Vanish fokozottan segít megóvni ruhái színét és anyagát a szimplán mosószerrel történő 40 fokos mosással szemben. Pamut ruhákon tesztelve.
VANISH-SEL A RUHÁK TOVÁBB ÉLNEK*