A kifejezetten a fehér ruhákhoz való Vanish Oxi Action előkezelő spray mélyen a szövetbe hatol, és a legmakacsabb foltokat is képes feloldani. Ideális ingek, blúzok nyaki, kéz táji elszíneződései esetén, de elbír az ételfoltokkal, sárfoltokkal, smink- és kozmetikai szennyeződésekkel is.

TERMÉKELŐNYÖK

TERMÉKELŐNYÖK

  • Előkezelő folteltávolító fehér ruhákhoz
  • Közvetlenül a folton használható
  • Különböző folttípusokhoz
ALKALMAZÁS

ALKALMAZÁS

A kifejezetten a fehér ruhákhoz való Vanish Oxi Action előkezelő spray mélyen a szövetbe hatol, és a legmakacsabb foltokat is képes feloldani.

VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Fújja közvetlenül a foltra és dörzsölje bele. Legalább 5 percig hagyja hatni. A legjobb eredmény érdekében kezelje a foltot minél hamarabb, és az anyag mindkét oldalán végezze el a műveletet.

Minden esetben tartsa be a ruhadarab vagy textília címkéjén található utasításokat. Fújja a foltra, finoman dörzsölje be, és hagyja hatni legfeljebb 5 percig. Fehér ruhák tisztításához alkalmas, amennyiben követi a gyártó utasításait. A színtartást ellenőrizze az anyag egy rejtett részén.

ÖSSZETEVŐK

Összetétel: 5-15% oxigénalapú fehérítőszereket, nem ionos felületaktív anyagokat, <5% illatszereket tartalmaz. (www.rberuroinfo.com)

GYIK

Fújja a foltra, finoman dörzsölje be, és hagyja hatni legfeljebb 5 percig. Ne hagyja a terméket a ruhadarabokra száradni.

Ne használja a terméket gyapjú, selyem vagy bőr anyagokon. Ne használja a terméket bevont felületeken, például fán, fémen. Ne használja vegytísztítást igénylő ruhákon.

VANISH-SEL A RUHÁK TOVÁBB ÉLNEK*

A Vanish-nél hiszünk benne, hogy minden ruhadarab új esélyt érdemel, hogy ismét örömmel töltse meg mindennapjainkat. *A 20 fokos mosási ciklus kiegészítéseként a folyékony mosószerhez adagolt Vanish fokozottan segít megóvni ruhái színét és anyagát a szimplán mosószerrel történő 40 fokos mosással szemben. Pamut ruhákon tesztelve.
VANISH-SEL A RUHÁK TOVÁBB ÉLNEK*