A Vanish Oxi Action Extra Hygiene folteltávolító folyadék eltávolítja a foltokat akár már 30°C-on is, minimalizálja a kellemetlen szagokat és elpusztítja a baktériumok 99,9%-át. Színes és fehér ruhákhoz egyaránt* alkalmazható.

*Biztonsággal alkalmazható a színes és fehér mindennapi textíliákon, mint a pamut.

TERMÉKELŐNYÖK

TERMÉKELŐNYÖK

  • Minimalizálja a kellemetlen szagokat
  • Elpusztítja a baktériumok 99,9%-át
  • Színes és fehér ruhákhoz egyaránt* alkalmazható
    *Biztonsággal alkalmazható a színes és fehér mindennapi textíliákon, mint a pamut.
  • Elátvolítja a foltokat akár már 30 fokon is.
ALKALMAZÁS

ALKALMAZÁS

ALKALMAZÁSI TERÜLET: Textíliák fertőtlenítő hatású kézi áztatására alkalmazható. Alkalmazási gyakoriság: szükségszerű.

VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

100 ml terméket adagoljon 4 liter 40°C-os vízhez, majd 60 perc behatási ideig áztassa be a textíliát úgy, hogy azt a munkaoldat teljesen ellepje. A behatási idő letelte után mossa ki a textíliát a megszokott módon, vagy öblítse ki alaposan. Vaccinia vírus és poliovírus inaktiváló hatás eléréséhez 150 ml terméket kell adagolni 4 liter 40°C-os vízhez. A 60 perc behatási idő alatt a min. 40°C-os munkaoldat hőmérsékletet végig biztosítani kell.

ÖSSZETEVŐK

Biocid hatóanyagok: alkil (C12–16) dimetil-benzil-ammónium-klorid (ADBAC/BKC [C12–16]) 1,7g/100g (1,7 m/m%). CAS: 68424-85-1, EK-szám: 270-325-2 és hidrogén-peroxid 11,5g/100g (11,5m/m%), CAS: 7722-84-1, EK-szám: 231 -765-0. Egyéb összetevők: felületaktív anyagok, polimerek, illatszerek, színezék és víz. Összetevők: 5 % vagy ennél több, de 15 %-nál kevesebb oxigén alapú fehérítőszerek, nem ionos felületaktív anyagok, 5 %-nál kevesebb kationos felületaktív anyagok, fertőtlenítőszer, illatszerek, Hexyl Cinnamal. Veszélyes összetevők: hidrogén-peroxid, kvaterner ammónium vegyületek benzil-C12-16-alkildimetil kloridok, alkoholok C13-15, elágazó láncú és lineáris, etoxilált.

GYIK

Nem, a Vanish Oxi Action Extra Hygiene folteltávolító folyadékot más tisztítószerrel és fertőtlenítőszerrel keverni tilos!

Igen, a Vanish Oxi Action Extra Hygiene folteltávolító folyadék színes és fehér ruhákhoz egyaránt* alkalmazható.
*Biztonsággal alkalmazható a színes és fehér mindennapi textíliákon, mint a pamut.

VANISH-SEL A RUHÁK TOVÁBB ÉLNEK*

A Vanish-nél hiszünk benne, hogy minden ruhadarab új esélyt érdemel, hogy ismét örömmel töltse meg mindennapjainkat. *A 20 fokos mosási ciklus kiegészítéseként a folyékony mosószerhez adagolt Vanish fokozottan segít megóvni ruhái színét és anyagát a szimplán mosószerrel történő 40 fokos mosással szemben. Pamut ruhákon tesztelve.
VANISH-SEL A RUHÁK TOVÁBB ÉLNEK*