Sminkfoltok a Színes ruhák

Hogyan távolítsuk el a foltot
FEHÉR ruhákhoz használja a Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító  a fehérítéshez, SZÍNESEKHEZ használja a Vanish Gold Oxi Action folteltávolító port

Sminkfoltok a ruhakon - Szines ruhak

 

Vanish Gold Oxi Action folteltávolító por

Áztatás

1. lépés:

Oldjon fel 1x kanál Vanish Gold Oxi Action folteltávolító port 4 liter meleg vízben (max. 40°).

2. lépés:

Áztassa be a ruhát, 1 óráig (max) a színeseket, illetve 6 óráig (max) a fehéreket.

3. lépés:

Mossa ki a szokásos mosószerrel, és adjon hozzá még egy kanál Vanish Oxi Action-t.

Sikerült eltávolítani a foltot?

Másik módszer

Nem találta meg a keresett megoldást?

Szakértői tippek

Ha nincs kéznél Vanish folteltávolító termék, ne aggódjon. Anélkül is adhatunk hasznos tanácsokat a folteltávolítást illetően. A Vanish termékekkel még a beszáradt foltokat is eltávolíthatja.

 

A sminkfolt tisztítószer nélküli eltávolítása után gyakran zsíros nyom marad a ruhán, ezt a ruha szárítása előtt mindig ellenőrizze, mert ellenkező esetben ez a folt nagyon nehezen távolítható el.

A nem olajos sminkfoltok esetén, mint szemhéjfesték és pirosító, óvatosan kefélje le a port a ruháról. Vigyázzon, hogy ne kenje el a foltot.
Tiszta vízzel öblítse le és itassa fel a folyadékot a ruháról egy tiszta ronggyal vagy zsebkendővel. Amint hazaért, helyezze a ruhát mosógépbe, és adagoljon a mosáshoz 100 ml Vanish Oxi Action folteltávolító folyadékot.

Trivia

A smink gyakran okoz szennyeződéseket, mert különböző pigmenteket tartalmaz, pl., élénk rózsaszín vagy bronz. A legmakacsabb foltokat általában az olajos sminkek okozzák.