Testnedv foltok a Színes ruhák

Hogyan távolítsuk el a foltot
FEHÉR ruhákhoz használja a Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító folyadékot a fehérítéshez, SZÍNESEKHEZ használja a Vanish OxiAction folteltávolító előkezelő spray -t vagy Vanish Gold Oxi Action folteltávolító folyadékot 

Testnedv foltok a ruhakon - Szines ruhak

Vanish Gold Oxi Action folteltávolító folyadék

Áztatás

1. lépés:

Oldjon fel 100 ml Vanish Gold Oxi Action folyadékot 4 liter meleg vízben (max. 40°).

2. lépés:

Áztassa be a ruhát, 1 óráig (max) a színeseket, illetve 6 óráig (max) a fehéreket.

3. lépés:

Helyezze az adagolót 100 ml folyadékkal a mosógépbe, és mossa ki a ruhát a szokásos mosóporral.

Nem találta meg a keresett megoldást?

Szakértői tippek

Ha nincs kéznél Vanish folteltávolító termék, ne aggódjon. Anélkül is adhatunk hasznos tanácsokat a folteltávolítást illetően. A Vanish termékekkel még a beszáradt foltokat is eltávolíthatja.

A legtöbb fehérje alapú folt esetében, mint a testnedvek is, fontos, hogy minél hamarabb hideg vízbe áztassuk a foltos anyagot. A hő módosíthatja a folt kémiai összetételét, így nehezebb lesz eltávolítani. Egyszerűen áztassa be a foltos ruhát hideg vízbe.


Mossa ki a foltot hideg vízzel.
Ezt követően a Vanish használatával teljesen eltávolíthatja a foltot, a fenti útmutató segítségével.

Cikkek

A testnedv foltok problémákat okozhatnak, különösen azoknak akik kis gyereket nevelnek, vagy bárkinek, aki fehér inget visel, majd egy teljes munkanap után piszkos ingnyakkal kell szembesülnie. Ezeket a foltokat a Vanish Oxi Action termékekkel pillanatok alatt eltávolíthatja a ruhákból. A foltmentesítéshez kövesse az alábbi útmutatót.